• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.08.2023

17:05

Tanja se skinula čim je izgovorila "da"! Pevačica se verila s Mukijem, a onda pokazala obline, iz kupaćeg samo preliva

informer/printscreen

Estrada

Tanja se skinula čim je izgovorila "da"! Pevačica se verila s Mukijem, a onda pokazala obline, iz kupaćeg samo preliva

Podeli vest

Vest da se Tanja Savić verila za Amerikanca poreklom iz Bosne i Hercegovine, Muhameda Mukija Bešića koji je 11 godina mlađi od nje, sve je iznenadila, a pevačica je nastavil da šokira. Ovoga puta oldučila je da javnosti pokaže svoje obline.

Tanja, koju je mlađani pilot očigledno preporodio, objavila je sada fotografiju u bikiniju koaj je sve oduševila jer je pevačica istakla sve zanosne atribute.

Foto: Instagram prntscreen/tanja_savic_private

 

 

 

 Društvo joj je pravila rođaka, koja po svemu sudeći podržava Tanjin odnos sa Muhamedom.

Podsećanja radi, nakon pisanja medija da se pevačica Tanja Savić verila za 11 godina mlađeg pilota, ona se oglasila emotivnom porukom na Instagramu.

- U nekom trenutku u životu, neko će vas voleti više nego što ste očekivali. Budite strpljivi i naučite da čekate, jer ponekad strpljiva osoba dobije najlepšu ljubavnu priču - podelila je status na Instagramu Tanja posle pisanja o njenoj veridbi.

Foto: printscreen/Instagram

 

 

Iako se mesecima šuškalo da je 11 godina mlađi Muhamed osvojio njeno srce, što je i sama pevačica potvrdila u martu, kada je priznala da je zaljubljena, ona ipak nije želela da otkrije njegov identitet. Sve do sada.

Kako pišu domaći mediji, od izvora bliskom pevačici, Tanja se na ovaj korak odlučila jer ju je Muhamed zaprosio na romantičnoj večeri u Egiptu, gde se trenutno nalaze na odmoru sa njenom decom. Ona je odmah rekla "da" mladom pilotu, iako se i dalje nije zvanično razvela od bivšeg supruga Dušana Jovančevića.

- Tanja već nekoliko dana uživa na odmoru u Egiptu. Tamo je otišla sa dečkom i decom nakon naporne letnje sezone. Ona i Muhamed su u vezi od početka godine. Bilo je tu i raskida, jer su se i njegovi i njeni roditelji protivili vezi zbog razlike u godinama i zbog toga što su druge veroispovesti. To posebno smeta Tanjinoj majci Živani, koja za njega ne želi ni da čuje. Nju to više ne brine, jer je sigurna u svoju ljubav, a posebno joj je drago što su ga njena deca prihvatila. Svi se odlično slažu - priča izvor, pa otkriva detalje romantične veridbe u restoranu luksuznog rizorta:

- Muhamed je odlučio da jedne večeri iznenadi pevačicu i da je zaprosi baš tu u Egiptu. Prsten je kupio pred sam polazak iz Beograda i sakrio ga u kofer među svoje stvari. Zaprosio ju je na romantičnoj večeri. Tanja se oduševila i odmah je rekla da pristaje. Problem je samo što je ona još uvek zvanično udata za Dušana, koji joj neće tako lako dati razvod. To je sigurno. Kad to bude rešila, odmah će se udati za Muhameda, u to nema sumnje. Fotografija koju je objavila na Instagramu nastala je baš to veče nakon prosidbe. Ako malo bolje pogledate, videćete dijamantski prsten na njenoj ruci. Bila je sva u belom, baš je sijala. U dogovoru sa njim, rešila je da konačno prizna da su u vezi i da se ne kriju, jer će uskoro i zvanično postati muž i žena - završava izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija