• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć.

29.09.2023

19:00

Odbačene sa stomacima do zuba! Ove poznate dame doživele su najgori mogući scenario u trudnoći

Informer

Estrada

Odbačene sa stomacima do zuba! Ove poznate dame doživele su najgori mogući scenario u trudnoći

Podeli vest

Aleksandra Nikolić, pobednica "Zadruge 6" je trudna sa Filipom Carem, a ona planira da sama odgaja dete. Mnoge poznate dame u Srbiji dele sličnu sudbinu sa njom.

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić potvrdila je da je raskinula veridbu sa Filipom Carem i vratila se iz Crikvenice u Beograd, nakon Filipove navodne prevare.

Mnoge poznate dame u Srbiji dele sličnu sudbinu sa Aleksandrom Nikolić, mnoge je partner napustio kada im je bio najpotrebniji. Ovo su neke od njih koje su se istakle u javnosti i svojim primerom inspirisale druge.

Foto: Instagram printscreen/alex_mima_official

 

Glumica Ljiljana Jakšić od prvog dana ćerku odgaja sama. Popularna Salveta je u 52. godini ostvarila svoju najveću želju - postala je majka. Tu sreću, nažalost, nije mogla da podeli sa partnerom, koji ju je ostavio čim je saznao da je trudna.

Foto: Pedja Milosavljević

 

- Moj tadašnji partner i ja želeli smo da postanemo roditelji, ili sam samo ja tako mislila. Očigledno je da je on bio zainteresovan samo za vezu sa mnom. Žarko sam želela dete, pa je on pristao, verovatno u nadi da vantelesna neće uspeti. Kad sam ostala trudna, iznenadio se i rekao kako on to ne može, želi da izađe iz toga i ne bi da se nosi s tim - ispričala je tada Ljiljana za "Story"

Milicu Milšu je takođe ostavio parner kada je glumica zatrudnela. Ona je tada bila studentkinja, pa je u 23. godini rodila sina Antonija, kome je ime dala po svom ocu.

Foto: aleksandar krstović

 

- Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca - rekla je Milica 2017. godine.

Dragana Katić majka je blizanaca Bobana i Bojana Živanovića, a voditeljka se lavovski sama borila za svoje naslednike nakon što je u trudnoći napustio partner.

Foto: ATAIMAGES

 

- Jednostavno, bili smo dve individue koje su se godinama poznavale, bile u nekoj vezi, pokušale da žive zajedno, i shvatile da to ne ide. Zapravo, odlučila sam da sebe ne maltretiram. To je bio kraj i sa tim sam raščistila. Takva sam, uvek gledam da sebi ugodim, i na dnevnom nivou, a kamoli u životu generalno. Posle on iz raznoraznih ali opravdanih razloga nije mogao mnogo da učestvuje u odrastanju sinova. Sada imaju korektan odnos.

Jasmina Skender je žena o kojoj se u domaćoj javnosti govori još od 2012. godine, kada ju je otac njenog deteta Andrej Atijas ostavio u petom mesecu trudnoće zbog Anabele Atijas sa kojom se kasnije i oženio. 

Foto: prinskrin drustvene mreze

 

- Imala sam savršen život i čekala sam bebu s Andrejem. Kada sam bila u petom mesecu trudnoće, on je upoznao Anabelu, a otad je moj život krenuo u novom smeru. Nikada neću zaboraviti taj osećaj - rekla je Jasmina.

Branka Blek Rouz udala se jako mlada, sa 17 godina, a iz tog braka ima sina Vladimira. Posle toga živela je vanbračno sa muškarcem sa kojim je dobila sina Aleksandra, koji ju je napustio.

Foto: e-stock

 

- Drugi muž je prevario mene. Nije bilo teško saznati, on je takav čovek i dan danas je švaler. U to vreme sam to doživela teško, tada sam bila trudna sa svojim drugim sinom. Uglavnom to sam prebolela tako što je sva ljubav preneta na dete. Ja sam i sa njim u dobrim odnosima, on i dan danas kada se napije zove mene. On ima decu sa tri žene, uglavnom on voli žene i takav mu je život - navela je Branka.

Sve ove žene su pokazale snagu i hrabrost suočavajući se s izazovima koje nosi trudnoća bez podrške partnera. Njihovi primeri služe kao podsetnik da se uz podršku porodice i prijatelja mogu prevazići teška vremena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija