• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

07.10.2023

21:00

Sin Ljubinke Klarić pobedio zavisnost! Novak Đoković mu pomogao, evo čime se sada Kosta bavi

Printscreen You Tube/Hit Informer

Estrada

Sin Ljubinke Klarić pobedio zavisnost! Novak Đoković mu pomogao, evo čime se sada Kosta bavi

Podeli vest

Sin Ljubinke Klarić patio od zavisnosti modernog doba.

Kada je Ljubinka Klarić shvatila da njen sin Kosta ima problem sa zavisnošću, preduzela je sve korake kako bi dete usmerila na pravi put.

Klarićeva je otvoreno pričala o javnosti da je njen sin zavisan od kompjutera i video-igara i podelila je sa kojim problemima se suočila.  

Posvećena majka odlučila je da sina, kog je dobila u braku sa Nebojšom Jovanovićem, usmeri na pravi put, i da mu prioritet više ne bude računar. Kosta sada ima zdravu naviku i novi pogled na život.

- Danas je teško odgajati dete. Kosta trenutno ide kod psihologa na odvikavanje od video-igrica. Provodio je više od osam sati dnevno pored kompjutera, najviše dok je bio na letnjim raspustima. Sve vreme je bio razdražljiv. Pomoću terapije je boravak ispred kompjutera sveo na dva sata i postao je drugačije dete! Veseo je, a sve njegove lepe osobine, za koje sam bila sigurna da ih ima, konačno su došle do izražaja. Šalimo se i zezamo svakog jutra i nema lepšeg osećaja od tog - ispričala je svojevremeno za medije piše "Hello".

Foto: Instagram

 

 

Sada je njen sin, pored smanjenog vremena za računarom, odlučio da se posveti sportu.

Počeo je da igra tenis, i nedavno se pojavio na snimku u kom razgovara sa Novakom Đokovićem. Kosta je sada posvećen ovom sportu i redovno ide na treninge, čak četiri puta nedeljno.

U simpatičnom snimku prvi reket Srbije i budući teniser razmenili su nekoliko šala, a Nole je imao i nekoliko saveta za tinejdžera.

 

 

Ljubinka je svojevremeno rekla da je vreme za kompjuterom i video-igre bio način da Kosta pobegne od problema i osećanja stvarnog sveta.

Kad dete nešto što mu je potrebno ne dobija u stvarnom životu, onda pobegne u virtuelni svet. Kod Koste je uzrok za beg u svet igrica bio taj što nije imao dovoljno prijatelja, pa ih je sticao pomoću interneta. To mu je odgovaralo jer su sve neprijatne situacije rešavali tako što bi se isključili s kompjutera i otišli, dok u stvarnom životu to ne ide baš tako - objasnila je glumica svojevremeno.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija