• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.10.2023

19:45

Ovako je Sandra postala Afrika! Nikad nećete pogoditi ko stoji iza pevačicinog umetničkog imena: "Bilo me je sramota"

ATA Images

Estrada

Ovako je Sandra postala Afrika! Nikad nećete pogoditi ko stoji iza pevačicinog umetničkog imena: "Bilo me je sramota"

Podeli vest

U početku Sandri je nadimak bio prilično čudan, ali vremenom se sve promenilo.

Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika dugi niz godina je na javnoj sceni, a i dalje mnogi ne znaju kako je dobila svoj nadimak i ko stoji iza imena koje joj je obeležilo karijeru.

Foto: ATA Images

 

Marina Tucaković svojevremeno "ju je krstila" u Afriku, objasnila je bila tokom jednog ranijeg televizijskog pojavljivanja pevačica, koja je na scenu isprva stupila samo kao Sandra.

Zezam se, kažem: "Marina Tucaković me krstila", ali tako je ispalo na kraju. Ona je napisala pesmu, odlučila je da se zove "Afrika". Ja sam se na estradi pojavila kao Sandra, samo sa pesmom "Afrka" i onda je bilo ono - je l' može od "Sandre, Afrika..." Tako me je publika nazvala - objašnjavala je ona.

Foto: ATAIMAGES

 

U početku joj je, prisećala se, bilo prilično čudno i nije joj se posebno dopadalo. Vremenom, međutim, sve se promenilo.

- Na početku mi je bilo čudno i sramota me bilo, zaista. Na primer kada treba da nazovem šminkera, stilistu ili nekog i sad, pošto je bio početak, treba da objasnim ko je na telefonu, ja kažem: „Ovde Sandra" i, sad, mene sramota da kažem Afrika, pa ne znam kako da objasnim. I pitaju se koja Sandra, a onda ja objašnjavam: "Pa mala, crna, znaš"... "Ma reci Afrika" i ja kao: "Pa dobro, Sandra Afrika ovde" - smejala se pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija