• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.10.2023

23:55

"Iste silikone imam 40 godina!" Remont u emisiji "ESTRADAnje", Suzana Mančić govorila o estetskim operacijama (VIDEO)

Informer

Estrada

"Iste silikone imam 40 godina!" Remont u emisiji "ESTRADAnje", Suzana Mančić govorila o estetskim operacijama (VIDEO)

Podeli vest

Suzana Mančić je otkrila da su joj se mnogo svidele grudi Zorice Brunclik, pa je poželela da ima iste kao i ona, što je na kraju i ostvarila.

Iste silikone imam 40 godina, kaže Suzana Mančić za Informer! Proslavljena voditeljka gostovala je u emisiji "ESTRADAnje" i voditelju Miliju Čoliću otkrila niz ekskluzivnih detalja iz svog poslovnog i privatnog života.

Raspravljajući o estetskim trendovima današnjice, šarmantna i uvek iskrena Suzana naglasila je da jedne te iste silikonske grudi nije "remontovala" od trenutka kada ih je uradila.

Foto: Miloš Rafailović

 

- Silikone sam ugradila u Nemačkoj, u Minhenu, pre 40 godina. Sećam se i imena doktora, zvao se Gert Knote. Znate, Nemac kad stavi, to je to. Nisam od tada menjala grudi, idem na redovne kontrole i to je sve, sve je isto kao prvog dana - kaže Mančićeva i dodaje da je druga dama sa javne scene eks-Jugoslavije koja je uvećala grudi u vreme kada to nije bilo popularno i lako dostupno:

- Lepe grudi sam videla na Zorici Brunclik. Prišla sam joj i šapnula da hoću i ja takve, gde to ima da se kupi? Ona mi je dala broj klinike, ja sam pozvala, zakazala i uradila. Zorica mi je zamerila što sam je bez pitanja u svojoj knjizi pomenula kao prvu damu koja je uradila silikone, ali mislila sam da nema potrebe jer je ona jaka, samosvesna žena koja je u mnogo čemu bila prva.

Foto: Miloš Rafailović

 

Voditeljka je priznala i da nije samo uvećala grudi već da je u mladosti imala intervencije i na licu, pa se našalila na svoj račun:

- Volim da kažem da nijedan deo mog tela nije isto godište. To je, naravno, šala, ali kao vrlo mlada devojka operisala sam nos. Nije mi se tada dopadao i htela sam manji, ali sada ne znam što mi je to trebalo - kroz smeh je konstatovala poznata voditeljka.

Iako se kroz karijeru dugu 50 godina oprobala i kao glumica, pevačica i književnica, Suzana je naglasila koje joj je zanimanje primarno:

- Sebe najpre smatram pevačicom. Tako sam i počela karijeru i volela bih da sledeće godine, kada proslavljam jubilej, 50 godina bavljenja javnim poslom, uradim i jedan trajni snimak za "Radio Beograd"- kaže Suzana, koja je u završnom procesu overe papira za odlazak u penziju.

Foto: Miloš Rafailović

 

Popović mi je makazama sekao suknje

Suzana Mančić se prisetila i perioda saradnje sa Sašom Popovićem i jasno objasnila prirodu njihovog odnosa:
- Saša me nije naročito muvao, bio je tada vezan za Brenu. Radio mi je jednu ploču, pa je jednom prilikom došao kod mene da vidi stajlinge. Uzeo je makaze i sve suknje mi skratio na mini. Rekla sam mu tada: "Nisam ja Lepa Brena", a on je odgovorio: "Ti nikada ne možeš da budeš Lepa Brena." Dirnuo mi je malo u sujetu, ali sam u tom periodu nosila izuzetno kratko - objasnila je voditeljka u emisiji "Estradanje".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija