• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./M.B.

03.11.2023

21:50

Saša Mirković ponosno progovorio o svom projektu: "Ovo nikada na svetu nije urađeno"

Miloš Rafailović

Estrada

Saša Mirković ponosno progovorio o svom projektu: "Ovo nikada na svetu nije urađeno"

Podeli vest

Premijera filma “Pokidan” po motivima života najveće balkanske zvezde, Ace Lukasa, održava se večeras u Štark Areni, obećavajući spektakularan događaj koji će zacementirati svoje mesto u istoriji filmske industrije.

Saša Mirković je istakao u razgovoru sa medijima da je sve spremno za ovu veličanstvenu premijeru.

- Aca i ja nećemo da im smetamo večeras na crvenom tepihu, ovo je njihovo delo večeras, znači glumcima koji su učestovali u tome. Ja kao producent i on kao čovek po čijem je liku ovo rađeno ćemo se pomeriti, a posle ide poklon koncert Ace Lukasa - rekao je Mirković.

Direktor Hype televizije je dodao kako je ovo poseban trenutak, ne samo za njega lično, već i za celu ekipu koja je radila na filmu "Pokidan". 

Mirković je udelio reči hvale rediteljki, Suzani Burković, govoreći da se ona, iako mlada, sjajno snašla i prevazišla sva očekivanja:

- Suzanu Burković sam ja odabrao kao rediteljku. Ona je kod mene zaista izazvala veliko poverenje dok sam radio sa njom. Ona je prevazišla sve, kao i svi ovi glumci. Ona je iz njih izvukla maksimum i dokazala da jedan mladi reditelj može da napravi ovakav film.

Foto: Miloš Rafailović

 

Kada je bio upitan kako se večeras oseća povodom premijere, on je istakao svoje uzbuđenje govoreći:

- Ovo je stvarno nešto posebno. Prvi put smo napravili premijeru filma pred 20 000 ljudi, ovo nikada na svetu nije urađeno.

Ovaj događaj predstavlja spoj filmske umetnosti i muzičke legende, obećavajući da će "Pokidan" pružiti publici nezaboravno iskustvo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!
Fudbal

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!

Ekipa Borusije iz Dortmunda ubedljivo je savladana na gostovanju Lajpcigu sa 4:1 u 31. kolu Bundeslige, pa je pitanje kako će ovaj poraz uticati na "milionere" pred njihov okršaj sa Pariz Sen Žermenom u polufinalu Lige šampiona 01. maja. Bajern je ostvario tešku pobedu nad Ajntrahtom od 2:1, a sa tri boda izvukli su se Volfsburg i Verder Bremen.

27.04.2024

18:55

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija