• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

06.11.2023

09:10

Svi bruje o veridbi Lazara Ristovskog i njegove devojke! Anica pokazala prsten, svi se pitaju da li ju je glumac zaprosio

instagram.com

Estrada

Svi bruje o veridbi Lazara Ristovskog i njegove devojke! Anica pokazala prsten, svi se pitaju da li ju je glumac zaprosio

Podeli vest

Anica Lazić, devojka Lazara Ristovskog, pokazala je prsten zbog čega su svi počeli da spekulišu da su glumac i njegova izabranica odlučili da vezu podignu na viši nivo.

O ljubavi poznatog glumca i njegove emotivne partnerke i koleginice Anice Lazić ne prestaje da se priča, dok je ona sve aktivnija na društvenim mrežama, pa često dospeva u žižu interesovanja javnosti.

Foto: Instagram prntscreen/anicalazicofficial

 

 

Anica je sad pokrenula priče da su se Lazar i ona verili, jer je podelila fotografiju na kojoj je prsten na njenoj ruci u prvom planu, a isti nosi na domalom prstu.

Podelila je još jednu fotku, na kojoj vidimo kako se opušta uz slatkiše, pa je navela:

- Nedelja je za kolače sa voljenima!

Prsten nije komentarisala, a komentari ispod ove njene objave uveliko se nižu.

Foto: Instagram prntscreen/anicalazicofficial

 

Anica je, podsetimo, nedavno na društvenim mrežama podelila dve poruke u kojima se, po svemu sudeći, pronašla, pa je poželela da ih svi vide.

- Čestitke na hrabrosti što sledite svoje srce! To ne može biti pogrešno, ako su vaše namere časne! - pisalo je, između ostalog, u jednoj poruci, dok je Anica uzvratila sa emotikonom srca.

- Draga Anice, imam neopisivu potrebu da ti pošaljem najveći zagrljaj zbog toga što si svoja, hrabra i ponosna! Svedočila sam velikim, karmičkim ljubavima, koje su pobedile sve moguće fizičke prepreke i jedina istina u univerzumu je da je ljubav sve. "Nema puta od tijela do tijela, duše jedna drugoj putuju", živela! - navodilo se u drugoj poruci, uz citat iz pesme Dina Merlina, a Lazićeva je i ovoj korisnici Instagrama poslala srca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija