• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

31.10.2023

13:47

Od kada je u vezi sa Ristovskim, ne prestaju da joj stižu poruke od nepoznatih ljudi! Anica se odmah oglasila i sve javno objavila (FOTO)

Instagram

Estrada

Od kada je u vezi sa Ristovskim, ne prestaju da joj stižu poruke od nepoznatih ljudi! Anica se odmah oglasila i sve javno objavila (FOTO)

Podeli vest

Legendarni glumac Lazar Ristovski već neko vreme uživa u ljubavi sa 39 godina mlađom Anicom Lazić.

Kada je bio rođendan Lazara Ristovskog, Anica je podelila zajedničku fotografiju i emotivnim rečima mu čestitala najsrećniji dan. Od tada neprestano dobija poruke i od poznatih i nepoznatih ljudi. Ona je većinu podelila na svom Instagram profilu.

Foto: printscreen/Instagram

 

- Volite se bez obzira na sve i budite ponosni jer retko ko ima privilegiju da oseti pravu ljubav i uživa u njoj. Blistate tako zaljubljeni. Slobodno mogu reći da sam ja ponosna na vas i da ste pravi uzor. Uživajte. Svaki dan je poklon i živite vaš život koji je prelep - glasila je jedna od poruka.

- I dalje mi šaljete predivne poruke. Hvala divni ljudi - napisala je Anica uz post.

Podsetimo, majka Anice Lazić čestitala je zetu rođendan koji je bio pre nekoliko dana i tim potezom javno podržala njihovu ljubav. 

- Srećan rođendan, vitezu hrabrosti! - napisala je Ankica, uz niz emotikona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija