• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24 sata.hr/Informer.rs/D. I.

07.11.2023

11:15

Severini počelo suđenje za uhođenje: "Dirnule su mi dete, jednu sam zvala krivonoga baba!"

Shuterstock

Estrada

Severini počelo suđenje za uhođenje: "Dirnule su mi dete, jednu sam zvala krivonoga baba!"

Podeli vest

Severina Vučković danas je došla u Prvi Opštinski sud u Zagrebu na prvo ročište za nametljivo ponašanje (uhođenje) prema bivšoj direktorki Poliklinike za zaštitu dece i mladih Grada Zagreba Gordani Buljan Flander i direktorki osnovne škole, koju pohađa njen sin, Ljiljani Klingor.

Pevačica je stigla na ročište, a pre nego što je ušla u sudnicu dala je izjavu hrvatskim medijima.

Foto: ATA Images

 

 

- Dirnuli su mi dete i ne znam šta biste vi napravili da ste na mom mestu. Ovo je baš situacija gde umesto da država štiti dete, protiv mene su podigli optužnicu za delo nametljivo ponašanje jer sam dvema upletenim ženama slala SMS poruke, a koje me nisu blokirale. Dotične gospođe su pisale Državnom odvjetništvu i tražile da se pozavabe sa mnom i eto mene pred sudom. Umesto da su one predmet istrage jer su radile nedozvoljene radnje sa pozicija moći, prijave moje i prijave drugih žena koje su zavile u crno stoje u fiokama. Apsolutno se ne osećam krivom, mislim da su te dve dotične gospođe trebale biti predmet istrage, jednu sam zvala krivonoga baba - rekla je Severina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija