• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

30.12.2023

11:20

"Doživela sam medijski linč, a Karleuša me nije odblokirala": Golišava Stanija ekskluzivno za Informer o planovima, silikonima i skandalu

Informer

Estrada

"Doživela sam medijski linč, a Karleuša me nije odblokirala": Golišava Stanija ekskluzivno za Informer o planovima, silikonima i skandalu

Podeli vest

Najpoželjnija Srpkinja u ekskluzivnom intervjuu za Informer progovorila je o romansi i razlazu od Asmina Durdžića, suparnici Aneli Ahmić, sukobu sa Sandrom Afrikom, a posebno se osvrnula na činjenicu da ju je Jelena Karleuša blokirala na društvenoj mreži Instagram.

Stanija Dobrojević gospodari medijskim nebom od samog pojavljivanja, a interesovanje za njen život ne jenjava ni danas. Najpopularnija srpska starleta prošle godine bila je u centru pažnje zbog svoje romanse sa Asminom Durdžićem, a do razlaza među njima došlo je kada je njegova supruga, Aneli Ahmić, u rijaliti programu "Elita 7", iznela niz optužbi na njen račun.

Mnogo se spekulisalo o tvojoj vezi sa Asminom Durdzićem, da li ste još uvek u kontaktu?

- Ovu godinu mi je obeležila javna afera zbog koje sam doživela ozbiljan medijski linč i emotivni brodolom. Ali, posle svega, ostala sam sa njim u kontaktu i dobrim odnosima.

Foto: Foto: Radivoj Hadžić

 

Šta je bio preloman trenutak da raskinete? 

- Bilo je tu više prelomnih trenutaka. Momenat kada se Aneli Ahmić pojavila u rijalitiju, pa dokazi da je lagao da je slobodan dečko, kako se meni predstavio... Čovek nije birao sredstva da bi došao do mene i osvojio me.

Kaješ li se zbog odnosa sa Asminom?

- Možda je bila moja sudbina da prođem kroz takvu situaciju. Preživela sam i idemo dalje.

Kakvo je tvoje mišljenje o Aneli Ahmić danas?

- Ta je godinama gledala "Zadrugu" i maštala da bude deo tog sveta i ostvarila joj se želja! Muž joj se zaljubio u Staniju i otišao za Ameriku! A, ona je brže bolje ostavila dete i otišla u rijaliti?! Htela je da glumi žrtvu, ali jedna je Kija Kockar! Ušla je ucveljena na konto priče "Stanija mi ukrala muža" i umesto plakanja - mi gledamo jahanje Jaška! Fina neka žena.

Foto: Foto: Radivoj Hadžić

 

Gledaš li rijaliti program “Elita”?

- Pratim udarna dešavanja, zavrtele su se pričice i mislim da će biti zanimljivo. Volim da pogledam te budale i da im se smejem, pogotovo onima koji su me pljuvali... 

Imaš li svog favorita?

- Moj favorit je Maja. Spremala sam je za ulazak i ima predispozicije da se visoko plasira, pa i da pobedi. Ona uvek radi po svome, ali je za sada fantastična.

Možemo li te ponovo videti pred kamerama u rijaliti programu?

- Nikad se ne zna. Što se formata kao što je "Elita" teško da ćete me više gledati, jer mi ne dozvoljavaju poslovne obaveze u realnom svetu, ali možda na kraći period uđem i sve vas iznenadim.

Foto: Foto: Radivoj Hadžić

 

Patentirala si pojam starlete na domaćem medijskom nebu, vidiš li u nekome svoju naslednicu?

- Prva sam starleta Srbije i taj termin i zanimanje sam donela na brdoviti Balkan... Ima mnogo mojih naslednica... Sve su to lepe, atraktivne devojke koje svojom lepotom i harizmom privlače pažnju medija i ljudi na društvenim mrežama... 

Tvoja guza važi za najbolju na domaćoj javnoj sceni. Može li neka da ti parira i ko?

- Bog mi je dao tu prirodnu brazilsku zadnjicu, koja me je i napravila popularnom! Prirodna je 100%, dakle genetika plus trening! Niko u familiji nema takvu zadnjicu, pa ne mogu reći ni da sam od nekog nasledila. Sličnu zadnjicu ima Sandra Afrika i mala Ema Radujko... U Majamiju mnoge "ribe" imaju takve pozadine, što je kod nas retkost. 

Foto: Foto: Radivoj Hadžić

 

Tvoj sukob sa Sandrom Afrikom je privukao veliku pažnju, da li se tvoje mišljenje o njoj promenilo?

- Prepirka sa Afrikom je bila vrhunac "Zadruge 2", prava poslastica za medije i publiku! Nemam ništa protiv nje, devojka je skroz ok. Ali čačnula me je i dobila je rijaliti šou.

Foto: Miloš Rafailović

 

Da li te je JK odblokirala na Instagramu i jesi li čula njene albume "Alfa" i "Omega"?

- Jelena Karleuša me nije odblokirala i sram je bilo zbog toga. Godinama sam je pratila i gotivila, a zbog čega me blokirala? Zato što sam rekla da je Duško lep? Svašta. Treba da me odblokira, odmah, i zaprati. "Alfa" mi se nije nikako dopala, a što se "Omege" tiče - "XY" i "Romane" su mi omiljene.

Planiraš li još neke estetske zahvate? 

- Ne. Prezadovoljna sam svojim izgledom.

 

Koji je tvoj najsrećniji trenutak u 2023. godini?

- Bilo je mnogo srećnih trenutaka u ovoj godini. Useljenje i uživanje u novom domu u Srbiji, zatim preseljenje u novi dom u Majamiju, dva luksuzna automobila o kojima sam do pre nekoliko godina mogla samo da maštam, odlazak u Aziju, Kinu... Vredno sam radila i ponosna sam na svoje uspehe. Podesila sam sebi život o kakvom sam uvek maštala... 

Koga ćeš poljubiti u ponoć?

- Novu godinu planiram da dočekam kući u mom prelepom domu pored kamina, jelke, uz gozbu i prijatnu atmosferu sa mojim najmilijima. 

Naposletku, da li si sujeverna i da li ćeš nositi crveni veš u novogodišnjoj noći?

- Nosiću crvene čipkane gaćice za sreću! Iskoristila bih priliku da svim čitaocima Informera i gledaocima Informer televizije poželim srećne novogodišnje i božićne praznike. Ljubim vas!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija