• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

31.12.2023

23:02

"Moja deca su navikla na to da ja nisam tu tokom praznika": Nataša Bekvalac progovorila o ćerkama, pa otkrila planove za narednu godinu

ATAIMAGES

Estrada

"Moja deca su navikla na to da ja nisam tu tokom praznika": Nataša Bekvalac progovorila o ćerkama, pa otkrila planove za narednu godinu

Podeli vest

Nataša je ispričala kako su njene ćerke do sada navikle da ona nije tu za praznike, kao i da im to više ne predstavlja problem.

Pevačica Nataša Bekvalac ispričala je kako ne voli da planira ništa unapred, jer sve što isplanira ne ostvari joj se. Ona je istakla da joj je samo bitno da joj je porodica zdrava i srećna, kao i da će sve doći samo od sebe. 

Foto: Masha Bandjur

 

- Još nisam stigla da sumiram utiske iz stare godine, ne volim da planiram život unapred, jer sve što sam isplanirala bilo je drugačije. Bitno mi je samo da smo moja porodica i ja živi, zdravi i srećni, za ostalo ćemo lako. Niko od nas nije bezgrešan, a verujem da nas sadašnji postupci, bili oni dobri ili ne, čine da budemo mudriji u narednim odlukama. Ne osvrćem se na ono što se već desilo jer se trudim da svakim danom naučim nešto novo. U tom su mi mnogo pomogle i moje ćerke Hana i Katja koje su mi proširile vidike - rekla je Nataša. 

Nata je otkrila i koje osobine bi volela da njene ćerke naslede od nje.

- Ponosna sam na sve što mi se desilo u životu jer verujem da sam u svemu dala svoj maksimum... Imala sam dobre, a imala sam i loše poteze, ali to je sve život. Volela bih da moje ćerke budu samostalne, jake žene i naravno da budu srećne - ispričala je ona. 

Foto: Masha Bandjur

 

Pevačica kaže da su njene devojčice navikle da nije sa njima za praznike jer puno nastupa u tom periodu.

- Moja deca su navikla na to da ja nisam tu tokom praznika. One su sada velike devojke i znaju da moj posao nije vezan za kuću i da moram da budem na poslu tokom praznika. Ali, godina ima 365 dana, a ćerkama se trudim da ulepšam svaki dan, ne samo kada su praznici - rekla je pevačica za "Alo".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija