• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/S.S.

23.01.2024

19:02

Široko! Dara Bubamara se iz Amerike vratila sa džakom punim para: Pevačica za 10 dana zaradila 150.000 dolara na turneji

shutterstock/Informer

Estrada

Široko! Dara Bubamara se iz Amerike vratila sa džakom punim para: Pevačica za 10 dana zaradila 150.000 dolara na turneji

Podeli vest

Za svaki Darin nastup tražila se karta više, pa je uspela da zaradi za luksuzan stan u Beogradu. Tamo je rentirala "ferarije", "poršee" i "lamborginije", a sinu je u Čikagu proslavila i 15. rođendan

Dara Bubamara za deset dana u Americi zaradila je 150.000 dolara! Folk pevačica se sa turneje vratila sa džakom punim para, iako je i tokom boravka u ovoj zemlji obilato trošila. Kako je jedan od njenih muzičara, koji je insistirao na anonimnosti, ispričao za Informer, Dara je imala i više nego uspešnu američku turneju, na kojoj su joj društvo pravili bivši suprug Milan Kesić i sin Kosta.

Foto: Privatna arhiva

 

Puni klubovi

- Svaki dan smo imali nastupe, vredno smo radili i obišli smo uzduž i popreko celu Ameriku! Daru su dočekali kao svetsku zvezdu u najvećoj diskoteci u Čikagu, u kojoj su posetioci morali mesec dana ranije da kupe kartu. Uprkos tome, dosta njih, nažalost, nije moglo da uđe... - ispričao je za Informer naš izvor.

Kako nam je otkrio, cena jednog Darinog nastupa stajala je 15.000 dolara, pa smo prostom računicom za deset koncerata došli do sume od 150.000 evra! Kako nam je izvor još rekao, Bubamara nije štedela, bila je široke ruke, ćaščavala je i svoje muzičare, ali i sebe.

Foto: Privatna arhiva

 

Bahato trošenje

- Ko zna koliko je para dala na krpice, skupocene torbe, cipele..., a da ne pričamo o automobilima koje je iznajmljivala kako bi se vozikala po Americi. Probala je i "ferarije" i "lamborginije", "poršee"... Vodila nas je na ručkove, večere, čašćavala konobare... Sinu Kosti je proslavila 15. rođendan u Čikagu, a nije želela da nam otkrije šta mu je kupila. Možemo samo da nagađamo - ispričao je kroz smeh blizak Bubamarin saradnik.

Podsećanja radi, Radojka Adžić, alijas Dara Bubamara, poznata je kao jedna od najvrednijih pevačica sa velikim brojem hitova u dosadašnjoj karijeri. Ne krije da puno zarađuje, ali da isto tako uživa da zarađeno troši. Poznata po izjavi: "Radim, zaradim, trošim, nikad nemam", nedavno je otkrila da je do sada potrošila milione evra.

Foto: ATAIMAGES

 

- Zaradila sam milione i sve sam potrošila! Nikad nisam žalila za novcem, a najviše trošim na putovanja i odeću. Volim skupe stvari, a kada odem u šoping, potrošim i do nekoliko hiljada evra - izjavila je ona svojevremeno.

 Na Kipru zaradila 50.000 evra

Pevačica je na privatnoj proslavi kod naših ljudi koji žive i rade na Kipru zaradila za jedno veče 50.000 evra.

- Pevala sam na privatnoj zabavi i dobila ludilo cifru, od oko 50.000 evra! Podelila sam novac sa muzičarima, pa je na kraju meni ostalo najmanje - ispričala je kroz smeh nedavno Dara Bubamara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija