• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

28.01.2024

14:11

"Šta bih ja tebi brate radila!" JK udarila na Severininog bivšeg nakon što je dobio starateljstvo nad sinom: "Nisi ti Srbin, ti si... "

Promo

Estrada

"Šta bih ja tebi brate radila!" JK udarila na Severininog bivšeg nakon što je dobio starateljstvo nad sinom: "Nisi ti Srbin, ti si... "

Podeli vest

Od kako se sazalo za presudu Vrhovnog suda i oduzimanje Severini starateljstva nad sinom, mnoge poznate ličnosti su se oglasile na tu temu i pevačici pružili veliku podršku. Sada je i Jelena Karleuša dala svoj sud i brutalno isprozivala Hrvatsku državu, ali i bišeg supruga Severine Vučković.

 

Jelena Karleuša se oglasila na svom Instagram profilu i bez dlake na jeziku napisala sve što misli o Hrvatskoj i o Milanu Popoviću. Pevačica je ovim rečima prižila veliku podršku kolegenici Severini Vučković.

Foto: printscreen/Instagram

 

- Ispade ovaj Severinin bivši psiho bitniji i uticajniji u Hrvatskoj i od njihovog premijera i predsednika, suda, zakona, pravde i Boga. Sada, pošto ste se braćo Hrvati pošteno obrukali, jer predugo gledamo nepravdu prema ovoj ženi i pun nam je k*rac, kakve su šanse da mu proverite poslovanje, rekla mi bubica da se tu nešto mulja sa porezom (kad je već korupcija normalna u Hrvatskoj). I vi posle nešto za Srbiju pričate... Eeee moji viii... Ovde bi to Severini bilo rešeno davnih dana. A i imamo sposobne advokate, Severinini su puki amateri. Pošto će i dotični uticajni ovo pročitati, mogu samo da mu poručim: "Šta bih ja tebi brate radila, bio bi prvi muškarac koji je zatrudneo i bio trudan godinama! Nisi ti Srbin, ti si... Da ne lajem.... Zam da budem pogana... Ako te negde nagazim reći ću ti u lice, lako je ovako biti hrabar, a i znam neke koji imaju malo više parica od tebe - napisala je Karleuša na svoj Instagram profilu.

Podsetimo, Severina je nedavno, na nastupu, održala emotivan govor i rasplakala se, što je sve posebno dirnulo i mnogi se saosećaju sa njenim bolom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!
Fudbal

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!

Ekipa Borusije iz Dortmunda ubedljivo je savladana na gostovanju Lajpcigu sa 4:1 u 31. kolu Bundeslige, pa je pitanje kako će ovaj poraz uticati na "milionere" pred njihov okršaj sa Pariz Sen Žermenom u polufinalu Lige šampiona 01. maja. Bajern je ostvario tešku pobedu nad Ajntrahtom od 2:1, a sa tri boda izvukli su se Volfsburg i Verder Bremen.

27.04.2024

18:55

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija