• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Z.A.

09.02.2024

15:02

"Hajmo na kafu, ako smeš da se družiš sa mnom": Severina se javno obratila Vedrani Rudan, čeka se odgovor spisateljice

Tanjug

Estrada

"Hajmo na kafu, ako smeš da se družiš sa mnom": Severina se javno obratila Vedrani Rudan, čeka se odgovor spisateljice

Podeli vest

Vedrana Rudan velika je podrška Severini i u više navrata se javno oglašavala u vezi sa oduzimanjem starateljstva nad pevačicinim sinom Aleksandrom. Sada se Vučkovićeva javno obratila Vedrani i uputila joj poziv.

Nedavno je Vrhovni sud u Hrvatskoj, u slučaju starateljstva nad maloletnim detetom pevačice Severine Vučković i biznismena Milana Popovića, doneo odluku da Aleksandar pripadne ocu.

Među brojnim javnim ličnostima koje su podržale Severinu, našla se pop diva Jelena Karleuša, ali i hrvatska književnica Vedrana Rudan, koja je poznata po britkom jeziku.

Naime, Vedrana je, nakon što je kao bomba u medijima odjeknula vest da je sud starateljstvo nad maloletnim Aleksandrom dodelio Milanu Popoviću, Severini uputila otvoreno pismo i u njemu napisala:

- Severina je ponovo ostala bez deteta, hrvatske institucije samo rade svoj posao, ali to više nije vest. Bilo je očekivano. Ko je Severina u hrvatskom kontekstu? Ona je žena koja se od trenutka kada stupi na scenu ponaša kao muškarac. Ona hoće slavu, hoće novac, želela je i dobila vanbračno dete. Zašto žene ne naručuju s****u poštom? Provocira institucije sistema, ne poštuje ni vaspitače, ni tetke u vrtiću, ni žene u radnim centrima. O prečasnim sudijama da i ne govorimo. Drska baka je podigla pantalone i ako pije, pije. Pa kad bi ga iznervirala kod kuće iza zaključanih vrata dok sprema ručak za muža i u mislima se sprema za popodnevno peglanje i eventualno kasno noćni se*s, kada ona čisti kuću i kada on ugasi TV ... Ali ne! Želi biti javna žena i tako navesti, po prirodi čedne Hrvatice, da pobegne od dece, crkve i kuhinje. Ups! -, napisala je Vedrana i nastavila:

Foto: Foto: ATA Images

 

- Seve nikako da nauči u kakvoj zemlji živi. Preglasno govori, misli, želi sina pored sebe, uostalom, poznato je da 99 odsto Hrvatica posle razvoda ima decu. Nije Severina kriva što mi koje smo imale decu kada smo je*ale muževe nismo Severinine. Mi smo obične bake, žene koje imaju pravo na decu, vrlo često prava koja dobijemo prelaze sve granice. Nakon razdvajanja, imamo pravo da se brinemo o ishrani, odevanju i obrazovanju dece. Niko ne oduzima radost plaćanju obuke, instrukcija i obezbeđivanju krova nad glavom našoj deci. Neke srećnice dobijaju i 150 evra mesečno alimentacije - navela je Rudan između ostalog u pismu.

Foto: ATAimages

 

Severina joj se sada javno obratila i uputila joj poziv za viđanje:

- Radosti moja, Vedrana Rudan, stižem ti u subotu u tvoju Rijeku... Dođi do mene. Doduše, neću biti sama (biće puna dvorana Mladosti i puno radosti), ali hajmo bar na kafu. Ako smeš da se družiš sa mom. Čekam te. Tvoja Lepa -  napisala je pevačica u objavi na Instagramu i dodala:

- P.S. Trebaćeš ti meni. P.P.S. Obožavam te do kraja života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija