• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/I.G.

14.02.2024

20:16

Sandra Afrika priznaje da je na ljubavnim mukama: Bivši mi brani da nađem novog dečka!

ATAIMAGES

Estrada

Sandra Afrika priznaje da je na ljubavnim mukama: Bivši mi brani da nađem novog dečka!

Podeli vest

Atraktivna pevačica Sandra Afrika kaže da je, kada se zaljubi, sva poletna i fokusira se isključivo na momka, pa joj je zato Mikiša, koji joj je sada menadžer, a inače bivši verenik, zabranio da ima dečka.

Pevačica Sandra Afrika, požalila se da joj bivši brani da nađe novog dečka. Atraktivna Sandra je, nakon nastupa na Trgu u Beogradu za doček Nove godine, odlučila da snimi novi album, a da bi maksimalno mogla da se posveti tome, zapostavila je ljubavni život, doduše ne svojom voljom.

Naime, Sandri je, Aleksandar Moskovljević Mikiša, s kojim je bila u vezi 11 godina i koji joj je sada menadžer, zabranio da nađe novog partnera!

Foto: ATA Images

 

- Trenutno nemam vremena za ljubav! Mikiša mi je zabranio da nađem dečka kako bih mogla da uradim sve baš onako kako bi trebalo! Kada se zaljubim, letim i fokusirana sam samo na tu osobu u koju sam zaljubljena, a poslovne obaveze umem da zanemarim. U novi projekat ulažem mnogo truda, vremena i novca, pa se ne bih s tim zezala. U mom slučaju, dečko mi sada nije potreban - priča za Informer zanosna pevačica.

Sandra je 11 godina bila s Mikišom, a posle njega ljubila je fudbalera Vladimira Volkova, s kojim je više puta raskidala i mirila se. S Volkovim je planirala brak i porodicu, ali je posle njegove navodne prevare odlučila da ga definitivno ostavi. Zbog toga se povukla iz javnosti na neko vreme, dok se nije izborila sa depresijom.

Foto: ATAIMAGES

 

Afrika danas o Volkovu ne želi da priča, a na naše pitanje da li je porodica pritiska zato što se još nije udala i postala majka, iskreno odgovara:

- Jesam najstarija u porodici, ali sam povlašćena jer moja sestra ima dve ćerke. Moja mama je mirna sa te strane, pošto već ima dve unuke s kojima uživa. Kada sam ja u pitanju, najbolje je da tako ozbiljne stvari sačekaju pravo vreme. Karijerista sam, a album koji pripremam zaslu`uje svu moju pa`nju i posve}enost. Slavim 18 godina karijere i zbog toga zaslužujem poštovanje. Nigde ne žurim kad je ljubav u pitanju, razmišljaću o tome tek kada moj novi album ugleda svetlost dana - završava priču Sandra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija