• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

22.02.2024

15:38

Skinula se Ćana u kupaći kostim: Pevačica pokazala kako uživa na egzotičnoj destinaciji (FOTO)

Printscreen/Instagram

Estrada

Skinula se Ćana u kupaći kostim: Pevačica pokazala kako uživa na egzotičnoj destinaciji (FOTO)

Podeli vest

Ćana Mitrović je rešila da da sebi oduška, te je otputovala u toplije krajeve. Pevačica je spakovala kofere i otišla na Kubu.

 

Ćana je veoma aktivna na Instagramu, redovno kači fotografije i videa svoje svakodnevice, a sada je pevačica pokazala kako uživa na egzotičnoj destinaciji. Ona sa suprugom i prijateljima odmara na Kubi gde obilazi znamenitosti, sunča se i kupa i degustira specijalitete tipične za ovo područje.

Ako je suditi po fotografijama Ćani izuzetno prija kupanje u Karipskom mogu, a dobila je i lep preplanuo ten. Pevačica je prvi put sada podelila fotografiju u kupaćem kostimu.

Foto: PrintScreen/Društvene mreže

 

Verujemo da je Mitrovićeva napunila baterije za nove radne pobede koje je čekaju čim se vrati sa odmora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija