• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

24.02.2024

22:54

"Sada imate dva Nedeljkovića na sceni, malo vam je bio jedan!" Voja na ovaj način poželeo Ani dobrodošlicu u "Zvezdama Granda"

Informer

Estrada

"Sada imate dva Nedeljkovića na sceni, malo vam je bio jedan!" Voja na ovaj način poželeo Ani dobrodošlicu u "Zvezdama Granda"

Podeli vest

Ana je oduševila publiku kada se na sceni pojavila u elegantnoj, crvenoj haljini, a njen kolega Voja Nedeljković potrudio se da je na neobičan način najavi.

Večeras se na sceni emisije "Zvezde Granda" pojavila nova voditeljka, Ana SevićAna je zamenila svoju koleginicu Sanju Kužet koja je morala da napusti emisiju jer je u blagoslovenom stanju. 

Gledaocima se sa velike scene obratio prvo Voja Nedeljković, koji je najpre pozdravio Sanju, a onda poželeo dobrodošlicu Ani. 

Foto: TV Pink printcreen

 

- Svima vama koji volite "Zvezde Granda", dobro veče i dobro nam došli. Ne volim kada sam sam na ovoj sceni, naučio sam nekako da budem u prisustvu moje drage koleginice Sanje Kužet. Međutim, ona je ušla u blagosloveno stanje, čuli ste o tome već. Da bi održala tu trudnoću do kraja kako treba, ona nas je privremeno napustila i šaljemo jedan veliki pozdrav našoj Sanji - počeo je Voja, pa najavio Anu Sević.

- Sanja čeka treće dete, ali zato se ona ostvarila već kao majka troje dece. Ona se ostvarila na ovoj sceni i u takmičenju, a ostvarila se i kao voditeljka i to dva formata "Grand" produkcije. Zadovoljstvo mi je i čast da vam predstavim moju novu koleginicu do kraja ove sezone, Anu Sević Nedeljković - rekao je Voja.

 

Ana je ušetala na scenu, a svi su netremice gledali u novu voditeljku "Zvezda Granda". 

- Dobro veče dragi gledaoci, dobro veče divna publiko, dobro veče žiriju i našim mentorima - rekla je Ana, dok je Voja pružio podršku novoj koleginici:

Foto: TV Pink printcreen

 

- Upoznali smo se kada si ti kročila na ovu scenu, bila si takmičarka, da ne pominjemo koje godine. Postala si majka troje dece, ali da ne bi nekoga zbunili sada si i Nedeljković - našalio se voditelj u svom stilu.

Ana je svom kolegi u istom maniru odgovorila. 

- Tako je, sada imate dva Nedeljkovića na sceni, malo vam je bio jedan. Vojo, hvala na divnoj dobrodošlici, ovo mi je velika podrška. Ove divne reči mi jako znače.

Foto: TV Pink printcreen

 

Zatim se gledaocima i publici obratio kreativni direktor "Granda" Saša Popović koji je u svom izlaganju otkrio kako je odlučio da baš Ana Sević zameni Sanju Kužet.

- Nije nas bilo u ovom studiju tačno sto dana, emisiju koju ste gledali prošle nedelje, nju smo snimili davno, još u 2023. godini. Večeras imamo još dve promene, ali prvo da kažem Ana, zdravo. Kada mi je Sanja rekla da je trudna, ona to malo teže iznosi, nisam imao dilemu i odmah sam pozvao Anu koja je već dve godine vodila "Zvezde Granda", četiri godine je vodila i "Neke nove klince", tako da si ti apsolutno već uigrana, znam da će biti sve kako treba - rekao je Saša Popović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!
Fudbal

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!

Ekipa Borusije iz Dortmunda ubedljivo je savladana na gostovanju Lajpcigu sa 4:1 u 31. kolu Bundeslige, pa je pitanje kako će ovaj poraz uticati na "milionere" pred njihov okršaj sa Pariz Sen Žermenom u polufinalu Lige šampiona 01. maja. Bajern je ostvario tešku pobedu nad Ajntrahtom od 2:1, a sa tri boda izvukli su se Volfsburg i Verder Bremen.

27.04.2024

18:55

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija