• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

01.03.2024

15:07

Sofija očarala Donatelu Versaće! Poznata dizajnerka je nahvalila pred svima, evo šta joj je rekla!

Aleksandar Jovanović Cile, Profimedia

Estrada

Sofija očarala Donatelu Versaće! Poznata dizajnerka je nahvalila pred svima, evo šta joj je rekla!

Podeli vest

Sofija je prošle nedelje dobila poziv od Donatele da prisustvuje njenoj modnoj reviji za kolekciju jesen-zima 2024-2025, što je ona oduševljeno prihvatila.

Donatela Versaće pohvalila je Sofiju Milošević i rekla da je ona savršena Versaće devojka!

Svetski poznata dizajnerka, koja je modnu imperiju čuvenog brenda nasledila od rođenog brata Đanija posle njegovog ubistva u avgustu 1997. godine, oduševljena je suprugom fudbalera italijanskog kluba Milana, Luke Jovića. Njih dve su se upoznale pre nekoliko dana na reviji čuvenog brenda, a kako saznajemo, Donatela je imala samo reči hvale za našu manekenku.

Foto: printscreen

Donatela Versaće

- Sofija sa suprugom Lukom već godinu dana živi u Milanu, gde on igra za tamošnji fudbalski klub. Otkako je tamo, Sofiju mnoge modne kuće zovu na revije i događaje koje su u vezi sa modom. Razlog tome je što je Miloševićeva veoma uticajna na društvenim mrežama, brendovi to cene jer ih reklamira putem svojih društvenih mreža. S obzirom na to da se i sama bavi dizajniranjem odeće, ona ne propušta priliku da se pojavi na raznim modnim događajima jer tamo upoznaje ljude iz te industrije i konstantno uči i dobija nove ideje za svoje kolekcije - priča za Informer izvor blizak manekenki i odskora dizajnerki.

Sofija je prošle nedelje dobila poziv od Donatele da prisustvuje njenoj modnoj reviji za kolekciju jesen-zima 2024-2025, što je ona oduševljeno prihvatila.

Foto: Privatna arhiva

Sofija Milošević na Versaćeovoj reviji

- Sofija nije bila pozvana samo na reviju već i na večeru koja je bila održana posle šoua. Poziv za afterparti dobijaju samo odabrane ličnosti. Sofija i Donatela su se srele i upoznale upravo na toj večeri i kada ju je Donatela videla, oduševila se njenom lepotom i gracioznošću. Rekla je pred svima: "Sofija je savršena Versaće devojka!" Sofiji je bilo veoma drago i zahvalila se Donateli na pohvalama, ali i na ukazanoj časti da je pozove na svoju reviju - priča naš izvor i dodaje da je manekenka od slavne dizajnerke dobila i haljine koje je nosila na pomenutim događajima:

Foto: Privatna arhiva

Sofija Milošević na Versaćeovoj večeri

- Na samoj reviji nosila je seksi roze haljinu sa dubokim dekolteom, koja joj je savršeno stajala, a na nogama je imala sandale. Nakon toga se presvukla i za večeru je obukla kompletić u istoj nijansi, koji se sastojao od mini suknje i blejzera sa dugim rukavima. Ceo stajling je upotpunila tašnicom, a obe odevne kombinacije bile su iz najnovije "Versaćeove" kolekcije.

Prave dva venčanja

Sofija Milošević i Luka Jović venčaće se ove godine, a napraviće čak dva svadbena veselja. Kako je Informer ekskluzivno pisao, manekenka i fudbaler će prvi deo proslave organizovati na jezeru Komo u Italiji, a drugi deo u Beogradu. Kako bi sve bilo na vrhunskom nivou, manekenka i fudbaler angažovali su poznatu svetsku firmu za organizaciju venčanja, koja je bila zadužena za organizaciju svadbe Sofije Riči, ćerke američkog pevača Lajonela Ričija.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija