• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

01.03.2024

19:32

"Ne zovem ga tata": Ćerka Goce Tržan otkrila istinu o odnosu sa očuhom Rašom, ovo mu najviše zamera

ATAIMAGES

Estrada

"Ne zovem ga tata": Ćerka Goce Tržan otkrila istinu o odnosu sa očuhom Rašom, ovo mu najviše zamera

Podeli vest

Lena je iskreno progovorila o odnosu sa Rašom i priznala da je on mnogo strožiji od njene majke, Goce Tržan.

Pevačica Goca Tržan bila je u braku sa rijaliti učesnikom, Ivanom Marinkovićem, sa kojim ima ćerkicu Lenu. 

Goca skoro deceniju uživa u skladnom braku sa 14 godina mlađim bubnjarom, Radomirom Rašom Novakovićem, koji je mnogo vezan za njenu ćerku. Mala Lena je sada progovorila o odnosu sa Rašom i tom prilikom otkrila da li ga oslovljava sa "tata". 

Foto: Printscreen You Tube

 

- Zovem ga Raki, Raša... Iskreno, čudno mi je da ga zovem tata. Nije mi biološki otac, ali nemam osećaj da to nije tako, jer se ponaša kao da mi je pravi roditelj. Živimo zajedno 9 godina. Nikada ga nisam nazvala očuhom. Zvuči mi nekako ružno. Imamo normalan odnos i znam da se moj mama i on vole i koliko god da me nervirali, to je normalno. Ipak su roditelji - rekla je Lena. 

 

Mala Lena je ispričala da je Raša prestrog i da u nekim stvarima možda preteruje. 

 

- Raša manje više, ali sve zavisi. Svako ima neke svoje momente. Kapiram da im možda nekad nije dan. U nekim stvarima je možda prestrog, ali u većini stvari je super i ne zabranjuje mi ništa. Samo me mnogo smara oko nekih stvari, možda nekad i preteruje. Ne mogu da kažem ni da je mama skroz problem, jer nije. Mislim da su skroz korektni. Vole da treniraju strogoću, ali su skroz okej za većinu stvari i za skoro sve možemo da se dogovorimo. Ne smaraju me baš u svakom trenutku. Volim da provodim vreme sa njima. Kao svaka normalna porodica smo - izjavila je Gocina naslednica. 

Foto: Printscreen You Tube

 

Ona je zatim priznala da mu zamera to što nekad nema dovoljno slobode, jer je stalno ispituje gde ide. 

 

- Nekad nemam dovoljno slobode. U nekim situacijama oni misle da imam i dalje 7 godina i da ne mogu da odradim neke stvari sama, da ostanem kući predugo sama. Stalno me zovu da provere kako sam i da li sam zaključala vrata. Uglavnom mi kažu: "Ostani do 22h, 22:30h, nekad i do 23h". Evo na primer Raša, za neke stvari, nekad pretera: "Gde ćeš?", pita me on, a ja krenula napolje i onda on: "Pa ti previše izlaziš, vrati se do 21h, 21:30h", dok je nekad u fazonu: "Vrati se kad hoćeš, samo mi se javi" - rekla je Lena u intervjuu u maminom rijalitiju "Moj savršeni brak"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17