• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

27.02.2024

10:11

Ćerka Ivana Marinkovića razočarana u njega: Lena prvi put progovorila o odnosu sa ocem, njene reči kidaju dušu

Zoran Sinko

Rijaliti

Ćerka Ivana Marinkovića razočarana u njega: Lena prvi put progovorila o odnosu sa ocem, njene reči kidaju dušu

Podeli vest

Ćerka Goce Tržan i aktuelnog učesnika "Elite", Ivana Marinkovića, prvi put je govorila o odnosu sa ocem i o tome kako ona gleda na njega i njegove postupke.

Od kada su se razveli Goca Tržan i Ivan Marinković, Lena živi sa majkom i sa ocem nema nikakav kontakt. Ona prosto razume određene Ivanove postupke, ali kako kaže, za njih i nema opravdanja.

Ovo je prvi put da Lena govori o odnosu sa tatom, a u emotivnom razgovoru sa Gocom, u okviru serijala "Moj savršeni brak", njihova ćerka je iznela što joj leži na duši.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Moglo je mnogo bolje, moglo je da bude sve drugačije, da se on ponašao drugačije. Razočarao me je u nekim situacijama - govorila je Lena majci.

- Jesi ti svesna da ti nemaš nikakve veze sa tim? - pitala je Goca.

- Ja sam toga svesna, ali opet, tata mi je... - istakla je Lena.

Foto: Printscreen You Tube

 

Goca je nije krila da je potištena zbog svega, te na pitanje kako bi ona to mogla da popravi, Lena je odgovorila: "Ne možeš".

- Rekla sam ti sto puta "izvini" u njegovo ime - nastavila je pevačica.

- Ne možeš ništa, na njemu je. A njega boli du*e, kao i uvek - rekla je Lena.

- Mislim da on samo nije svestan svojih postupaka. Njemu cilj opravdava sredstvo, ne vidi širu sliku. Ja to negde pokušavam da razumem - rekla je Ivanova bivša supruga.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Ja ne razumem. Ti pokušavaj, ja neću da razumem. Nema tu šta da se razume ili ne razume. Hvala Bogu, on je svestan čovek, svestan je svojih postupaka - bila je odlučna Lena, a Goca je na kraju istakla:

- Ne znam da li je svestan.

Foto: Printscreen You Tube

 

Podsetimo, pevačica je jednom prilikom rekla da Ivan ne zaslužuje ćerku kao što je Lena, te da njih dvoje nemaju nikakav kontakt.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija