• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

03.03.2024

15:59

Breskvica u provokativnom izdanju slavila do jutra! "Za dlaku" izgubila, pa organizovala žurku zahvalnosti publici koja je glasala (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile/video printscreen

Estrada

Breskvica u provokativnom izdanju slavila do jutra! "Za dlaku" izgubila, pa organizovala žurku zahvalnosti publici koja je glasala (VIDEO)

Podeli vest

Anđela se radovala iako je Teya Dora pobedila na "Pesmi za Evroviziju"

Na sinoć održanoj "Pesmi za Evroviziju" pobedu je odnela Teya Dora s pesmom "Ramonda". Ona je trijumfovala zahvaljujući glasovima članova žirija, ali i publike. Međutim, više glasova publike dobila je Anđela Ignjatović Breskvica, koju je publika ogromnim brojem glasova zdušno podržala u želji da baš ona s pesmom "Gnezdo orlovo" ode na "Evroviziju 2024". 

Foto: printscreen instagram

 

 

Breskvica sinoć, ako je suditi po snimcima koje je objavila, nije tugovala već je slavila stavljajući svima do znanja da je ona pobednica po glasovima publike. Uz svoju pesmu i trubače, Breskvica je igrala do zore, a posebnu pažnju privukao je njen stjaling. 

Uska i kratka bež majica pripijena uz telo, sive helanke u kojima je Breskvica sve istakla, prizor je koji je sve oduševio. Mlada pevačica objavila je ovaj snimak uz kratak opis:

- Ne volim da delim privatne stvari, ali evo samo da vidite koliko se mi volimo i koliko smo srećni i zahvalni - napisala je uz video mlada pevačica.

Podsetimo, Breskvica se na svom Instagramu oglasila i čestitala koleginici i prijateljici pobedu.

- Dobro jutro dragi moji. Javljam vam se tek sada jer smo sinoć malo slavili, pa sam želela da ostavim telefon i uživam u društvu svoje porodice i svog tima. Želim da vam se zahvalim na svim glasovima (i još jednom da naglasim da su išli u humanitarne svrhe tako da mi je zbog toga još draže što ih je toliko bilo), i na svoj podršci koja je bila zaista ogromna. Takođe želim i javno da čestitam našoj dragoj Teya Dori i da joj poželim puno sreće, bodrićemo te svi. Sada se vraćamo starim navikama i obavezama i naravno nastupima. Jedva vas sve čekam. Voli vas vaša Breskva - napisala je Breskvica, posle čega joj se i Teya Dora zahvalila.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija