• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

04.03.2024

11:18

"Videla sam razne, kad padnu kao dva miša": Milena Ćeranić zgrozila javnost komentarima o ženskim grudima, osudili je na društvenim mrežama

Privatna arhiva

Estrada

"Videla sam razne, kad padnu kao dva miša": Milena Ćeranić zgrozila javnost komentarima o ženskim grudima, osudili je na društvenim mrežama

Podeli vest

Pevačica započela priču o intimnim delovima tela, korisnici interneta je žestoko napali

Milena Ćeranić i Goca Tržan gostovale su u jednoj emisiji gde su govorile na temu estetske hirurgije, kao i o ženskim grudima. 

Foto: Privatna arhiva

 

 

Milena je, ovom prilikom, izjavila nešto o ženskim dojkama što je iziritiralo javnost:

- Grudi... Ja sam videla razne grudi... Pre operacije, kad padnu, posle velikih kilaža. Još ružnije su tubularne, kao dva miša stvarno. To mi je, recimo, ružnije od palih grudi - pričale su Milena i Goca u emisiji "Ako progovorim".

Foto: ATAIMAGES

 

 

Nakon što je Milena izgovorila ovo u pomenutoj emisiji, na mrežama je nastao haos, a korisnici su osudili ovu njenu izjavu.

- Najlepše grudi su zdrave grudi", "Strašne grudi koje su pale... Strašna koža koja se izborala... Strašna kosa koja je seda... Strašna majka koja te rodila i na tim grudima dojila i nad tobom noćima bdila, pa malo osedela i od života izborala?", "U zemlji gde se toliko žena bori sa karcinomom dojke, na ovakav način pričati", "Da li bi muškarci u emisiji pričali na ovaj način o intimnim delovima svog pola?", "Ja još nisam tako nešto ni čula ni pročitala. Mnogo je tužno što žena ovako priča o ženi, mnogo - samo su neki od komentara.

Inače, Milena Ćeranić proslavila se u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", 2008. godine, a nakon toga učestvovala je u rijaliti programu "Farma" s tadašnjim dečkom Nemanjom Stevanovićem. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija