• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B. - D.S.

09.03.2024

19:00

Breskvičini fanovi se okupili ispred RTS-a! Izrazili nezadovoljstvo zbog glasanja žirija, došao i poznati voditelj (VIDEO)

ATAIMAGES

Estrada

Breskvičini fanovi se okupili ispred RTS-a! Izrazili nezadovoljstvo zbog glasanja žirija, došao i poznati voditelj (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica zauzela je drugo mesto na "Pesmi za Evroviziju", a njeni fanovi su se okupili ispred zgrade RTS-a kako bi izrazili nezadovoljstvo.

Pre nedelju dana je pobedu na "PZE" odnela Teya Dora sa pesmom "Ramonda" i ostavila iza sebe Breskvicu koja je bila veliki favorit.

Pevačica je od publike za pesmu "Gnezdo orlovo" dobila 12 poena, ali su glasovi stručnog žirija presudili da Teya Dora bude prva.

Foto: M.B.

 

Najveći gnev naroda je navukla Sajsi MC koja Breskvici nije dala nijedan bod, zbog čega danima prolazi kroz linč na društvenim mrežama.

Ispred zgrade RTS-a koji je organizovao takmičenje i izabrao članove stručnog žirija okupili su se Anđelini fanovi, a pojedini su puštali na telefonu "Gnezdo orlovo".

Foto: M.B.

 

Došao je i veliki broj predstavnika medija, a među okupljenima se našao i voditelj iz grin ruma, Stefan Popović.

Jedna gospođa je za Informer otkrila šta bi želela da se sledeće godine promeni.

- Kasno je sad da se menja situacija, ali žiri... Ne mislim da sledeće godine ne treba da postoji žiri i da glasa samo publika, mora da ga ima, ali mora da se vodi računa ko će to biti. Ovih nula poena, to ne mogu da shvatim!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija