• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B.

21.03.2024

17:29

Ovo se dešavalo na dan ubistva Ksenije Pajčin! Komšije otkrile sve: "Čula se vriska"

Informer

Estrada

Ovo se dešavalo na dan ubistva Ksenije Pajčin! Komšije otkrile sve: "Čula se vriska"

Podeli vest

Prošlo je 14 godina od ubistva jedne od najlepših žena sa estrade Ksenije Pajčin, a prve komšije sada otkrivaju šta se dešavalo tog kobnog dana.

Pevačica Ksenija Pajčin svirepo je ubijena od strane tadašnjeg partnera, manekena Filipa Kapisode, koji je nakon ubistva izvršio samoubistvo.

Foto: E stock/Milan Lucic

 

Privatni život lepe pevačice uvek je bio na meti medija, jer je Ksenija važila za veoma kontroverznu ličnost.

Posle više od deset godina njeno ubistvo i dalje je obavijeno velom tajni i do danas se ne zna tačan razlog strašnog događaja, a prve komšije pokojne estradne umetnice otkrivaju šta se sve dešavalo tog dana kada je maneken presudio svojoj devojci i sebi.

Foto: Boško Karanović

 

- Poznavao sam ih oboje. Filip je bio mnogo lep i zgodan momak. A ona je bila drugačija kada je našminkana i kada nije. Ja je par puta nisam prepoznao bez šminke i onda pitam sina ko je ovo, on mi kaže: "Pa Ksenija, tata!". Ona i moj sin su se družili. Sunčali su se zajedno na terasi, pili kafu... Ona je bila popularna, ali strašno je što je postala popularnija kad je ubijena. Sećam se... tog dana sam video Ljubicu, njenu majku, kako ide ulicom i nosi cegere - prisetio se komšija, pa nastavio:

Foto: marko djokovic

 

- Ponudio sam se da joj pomognem, ali ona nije htela da prihvati pomoć, pa je nosila sama do drugog sprata. Tačnije, vukla ga je do gore, bilo je teško... Onda je kucala kod Ksenije, niko nije otvarao. Pokušala je da otvori vrata, nije mogla. I ona je imala ključ, jer je to bio stan od njih dve. Nije mogla da otvori vrata, jer je bila neka težina... Prepala se i od vriske su je čule komšije, pa su svi potrčali kod nje. Par komšija je razvalilo vrata i videlo njen leš kod vrata. Filipov leš je bio u hodniku... Njoj je pucao u glavu, a sebi u usta. Posle je došla policija i tako smo mi saznali ko je to uradio. Prvo niko nije znao da je Filip to uradio... to se završilo... Ljubica se od tada nije pojavljivala, možda jednom ili dva puta... Čuo sam da je otišla sa njenom majkom za Crnu Goru. Uglavnom, ja koliko znam, Ljubica je prodala stan, a pre Ljubice su isto tu živeli neki koje ja nisam poznavao... tu je sad ta porodica, javimo se jedni drugima i to je to - objasnio je, te dodao:

Foto: Pedja Milosavljević

 

- Nikad nisam razgovarao sa njima u smislu tragedije koja se desila u tom stanu, jer verujem da ljudi ni ne znaju šta se tu dogodilo, s obzirom na to da Ljubica nije snizila cenu stana pa im ništa nije bilo neobično - rekao je komšija Dušan za Telegraf.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija