• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/V.Đ.

12.04.2024

21:02

Otkrivamo! Ovo su svi detalji veridbe Kaje i njenog izabranika: "Još 2008. su krenule varnice"

shutterstock/Informer

Estrada

Otkrivamo! Ovo su svi detalji veridbe Kaje i njenog izabranika: "Još 2008. su krenule varnice"

Podeli vest

Kaja Ostojić (40) udaje se četvrti put, saznaje Informer!

 

Kajin izabranik Miloš (40) grafički je dizajner, a upoznao ih je zajednički prijatelj davne 2008. godine. Kako smo saznali od izvora bliskog ovom paru, slučajni susret pre mesec dana bio je presudan da oboje shvate da više ne žele da se razdvajaju.

- Miloš je naleteo na Kaju kada je ona krenula na kozmetički tretman u jedan prestonički salon i u prvi mah nije bio siguran da je ona u pitanju. Vratio se kolima u rikverc i izašao, a kada ga je videla, nije mogla da veruje da je to on. Godinama je živeo u inostranstvu i životni putevi su im se razdvojili, pa su sadašnji slučajni susret oboje doživeli kao sudbinu - priča dobro obavešteni izvor za Informer.

Foto: ATAIMAGES

 

Od tog dana, nijedno od njih dvoje nije želelo da se razdvoje ni na tren. Ona je otkazala stan u kojem je živela i preselila se kod Miloša, koji ju je pre dva dana i verio!

- Kaja nije imala pojma šta joj se sprema. Miloš je okupio njenu porodicu i prijatelje, pozvao je i par svojih najbližih ljudi, a onda je iz kutijice izvadio skupoceni prsten i upitao ju je da se uda za njega. Od sreće nije uspela da izusti ni reč, već se rasplakala i poljubila ga, dok su ostali aplaudirali - ispričao nam je izvor koji je prisustvovao prosidbi.

Foto: printscreen/Instagram

 

Miloš je pre Kaje, kako smo saznali, imao dva braka iz koja ima dvoje dece, sina i ćerku, sa kojima je u odličnim odnosima. Kaja takođe ima odraslu ćerku, a pre Miloša tri puta se udavala. Da i dalje veruje u brak kao instituciju, dokaz je verenički prsten koji je prihvatila i koji ponosno nosi.

- Tačno je da se udajem za Miloša, kojeg poznajem pola svog života. Kada smo se 2008. godine upoznali, među nama su sevnule varnice, koje smo sada samo rasplamsali. Iako se dugo nismo videli ni čuli, hemija među nama, ljubav i emocija koju osećamo, bile su dovoljne da shvatimo da smo stvoreni jedno za drugo. On je umetnička duša, prelepo slika, svira gitaru... Odgovara mi u svemu, i daće Bog da tako i ostane - rekla je kratko za Informer Kaja, istakavši da, kao i do sada, svoju privatnost medijima neće davati na tacni.

Foto: Printscreen/Youtube

 

- Znate da o privatnom životu nikada nisam govorila, pa bih volela da tako i ostane, pre svega zbog naše dece koja su velika, a koja nisu deo javnog života. Ono što ja mogu da vam kažem u ovom trenutku jeste da sam presrećna, da uživam u svemu što mi se dešava i da čvrsto verujem da je ovoga puta to zauvek - rekla je za kraj Kaja Ostojić.

Najduže u braku izdržala sedam godina

Katarina Kaja Ostojić (40) iza sebe ima tri braka. Prvi put se udala sa samo 19 godina za biznismena Nikolu Dragojlovića, sa kojim je dobila ćerku Nikolinu (21). Njihov brak nije dugo trajao, a završio se kada im je ćerkica imala šest meseci.

Foto: Informer

 

Drugi put je sudbonosno "da" izgovorila u tajnosti košarkašu Urošu Duvnjaku, 2009. godine, ali se i od njega razvela nakon godinu dana. Treći brak sa svetski poznatim di-džejom italijanskog porekla Vitom Lućenteom, iliti Džuniorom Džekom, trajao je najduže, ali je i na njega posle sedam godina stavila tačku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!
Društvo

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje osigurava na penzijsko i invalidsko osiguranje sva lica koja su po Zakonu o penzijskom i invalidskom osiguranju obavezno osigurana i koja su se uključila u ovo osiguranje, bez obzira na to da li su u pitanju zaposleni, osiguranici samostalnih delatnosti ili poljoprivrednici.

30.04.2024

17:23

TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija