• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

01.05.2024

10:55

Miljenik Ane Bekute napravio nešto što će i nju iznenaditi! Igor obećao :"Nadam se da je nikada neću izneveriti" (VIDEO)

Foto Instagram prntscreen

Estrada

Miljenik Ane Bekute napravio nešto što će i nju iznenaditi! Igor obećao :"Nadam se da je nikada neću izneveriti" (VIDEO)

Podeli vest

Mladi pevač postao ponos svoje mentorke

Igor Gmitrović, nekadašnji učesnik u "Zvezdama Granda", miljenik je svoje mentorke Ane Bekute, sada je napravio nešto što će se njoj zasigurno dopasti.

On je skrenuo pažnju na sebe tokom učešća u najgledanijem takmičenju, gde su mu govorili da njegova boja glasa neodoljivo poseća na Darka Radovanovića, pa nije ni čudo da je postao miljenik ženske publike.

- Publika je prepoznala taj klupski zvuk i ponosan sam što me upoređuju sa Darkom Radovanovićem. Nadam se da ću imati bar neki veliki hit u karijeri, poput njegovih - istakao je Gmitrović u izjavi za medije.

Igor je sada objavio pesmu u nadi da će se dopasti njegovoj publici, kao i Ani Bekuti koja ga je mnogo savetovala tokom takmičenja:

- Radujem se divnim komentarima publike. Ovo je do sada moja najslušanija pesma. Ovo što sam sada pripremio moći će publika da sluša gde god da se nalaze, što se kaze, da li na bili na moru ili na planini. Radujem se da premijerno predstavim publici sve što sam pripremio za njih. Dosta trud je uloženo, čitav projekat je detaljno pripremljen - rekao je mladi pevač koji ne krije da mu je Anina podrška bila veliki vetar u leđa.

- Naravno da mi je značila podrška takve jedne pevačke veličine kakva je Ana Bekuta. O njoj mogu da kazem sve najlepše i srećan sam što mi je baš ona dala nekoliko saveta za moju dalju karijeru koje sam poslušao. Nadam se da je neću nikada izneveriti svojim daljim, muzičkim koracima - istakla je nekadašnja zvezda „Granda“, čiju novu pesmu možete da poslušate u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija