• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

08.03.2019

14:28

(FOTO) OVO TI NIKADA NISAM REKAO! Gagi se oglasio emotivnom porukom povodom Luninog rođendana, pa otkrio GOMILU NEPOZNATIH detalja!

Rijaliti

(FOTO) OVO TI NIKADA NISAM REKAO! Gagi se oglasio emotivnom porukom povodom Luninog rođendana, pa otkrio GOMILU NEPOZNATIH detalja!

Podeli vest

Luna Đogani danas u "Zadruzi 2" slavi rođendan, a Gagi je uz fotografiju na kojoj su srećni i zagrljeni čestitao divan dan svojoj mezimici...

- Draga Lunči, dan kada si se rodila za mene je bio poseban. Tada sam se ja rodio ponovo. Ti si moja prva i najveća ljubav, od trenutka kad sam te prvi put video i uzeo u naručje, kad sam postao tata jedne princeze. Priznajem, tada sam osećao i strah, pomalo sam se pribojavao uloge tate, jer ta uloga se ne uči pre rođenja deteta, već se razvija s vremenom provedenim uz svog anđela. Znam, nekada sam i grešio, ali davao sam ti svu ljubav koju sam u sebi imao. Ti si smisao mog života, moja snaga, ali u isto vreme i moja najveća slabost. Ponekad nisam umeo da bez straha i strepnje gledam kako rasteš i kako sazrevaš. Uvek sam pokušavao da te zaštitim od svega, ali svi znamo da to nije uvek bilo moguće - napisao je Gagi i dodao:

 

 

- Ponekad u životu moramo da udarimo glavom u zid, da kroz bol naučimo neke važne životne lekcije. I ti bivaš sve jača, i od tog zida i od svih barijera koje su oko tebe postavljane. Za mene ti si oličenje istine, hrabrosti i istrajnosti. Ti si dokaz da čovek može ostati dosledan sebi, svojim ubeđenjima, svojoj duši u svim okolnostima. Ti si ljubav. Znaš, nikada ti nisam rekao koliko su me zapravo bolele tvoje suze i ponori u koje si upadala i nikada nisam, i neću moći da ti opišem koliko sam na tebe ponosan što si pobedila demone iz prošlosti i vratila se sebi. Nedostaješ mi mnogo! Ti si deo moje duše, onaj uzdah što mi se otme iz grudi kad te vidim srećnu i nasmejanu. Tvoj osmeh je spas i putokaz. Zato se smej, samo se smej, i voli onako kako ti to umeš i znaš. Tvoja sreća je moja misija. Lepo vas je gledati srećne i nasmejane - zaključio je Đogani.

(VIDEO) MOŽDA JE MALI, ALI JE TEHNIČAR! Banetu ispala ONA STVAR pred Stanijom!

 

ZERINA HEĆO NA IVICI ANOREKSIJE?! Lekari zabrinuti za njeno zdravstveno stanje!

 

(VIDEO) LUNA ŠOKIRANA KOLIČINOM LJUBAVI: Evo kako su Zadrugari proslavili njen rođendan!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija