• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

22.03.2019

23:21

PEVAČICA ŽESTOKO IZVREĐALA MANEKENKU U "ZADRUZI": Lažna lezbačo, učiniću sve da umreš u mukama!

Rijaliti

PEVAČICA ŽESTOKO IZVREĐALA MANEKENKU U "ZADRUZI": Lažna lezbačo, učiniću sve da umreš u mukama!

Podeli vest

Zorica Marković optužila Sanju Stanković da pred kamerama samo glumi da voli žene, dok napolju "ima seks s muškarcima za pare"

Zorica Marković je zasula Sanju Stanković najgorim uvredama i optužila je da glumi lezbijku, te joj zapretila će lično da joj presudi(?!)

Prostitucija

Učesnice "Zadruge" su zaratile oko escajga, a folkerka je u toku svađe za devojku Jovane Tomić Matore rekla da je "profi prostitutka koja laže da voli žene".

Foto: Printscreen TV Pink

Koristi Jovanu

Iskorišćavaš Matoru, glumiš lezbijku, malo je muzeš za pare, malo zajedno šmrčete drogu
Zorica Marković

- Kako ću ti se usrati u život, kurvo! Kada te budu jebali i kad budeš pušila 10 ku*čeva, videće svi da samo glumiš. Učiniću sve da umreš u mukama! Ako ne umreš uskoro od side, ja ću ti presuditi! Lažeš narod da si lezbijka, a napolju se jebeš kao luda sa muškarcima. Iskorišćavaš Matoru, glumiš lezbijku, malo je muzeš za pare, malo zajedno šmrčete drogu. Nastavljaš tu šaradu da bi bila u rijalitiju - urlala je Zorica na plavušu.

Markovićeva je zatim iznela tvrdnje kako Sanja uzima "250 evra za seks".

Foto: novak đurović

- Ja se jebem za džabe jer volim ku*ac, a ti voliš pi*ku na plejbek. Ušla si u rijaliti da se spaseš od prostitucije! Videla sam te u katalogu, jebeš se za 250 evra - vređala je folkerka, a zatim pljunula Sanju u facu i dodala:

Zorica: Ja ne živim s debelom krmačom

Markovićeva, koja je u rijalitiju dobra prijateljica Sanjine devojke Jovane, uspela je i nju da potkači.
- Kad bi videla s kakvim frajerom ja živim, ne bi ti bilo dobro. Bar ne živim s debelom krmačom Matorom, kao ti. Čula sam od ortaka da ne možeš da doživiš orgazam. Jovana se muči, trpa ti ruke, šaku u pi*ku, ali ne vredi - vređala je pevačica.

- Moj drug te odvalio od kurca i platio ti je za to. Daću novinarima taj katalog u kom si. Ma, bre, trpali te moji ortaci, nisi mogla da ostaneš trudna. Ti si jalova, nikad nećeš imati decu. Raspadaš se, plastična nakazo, pekinezeru, smradu! Ti si fejk lezbijka, objavila si neki ku*ac od pesme. Šta si, jebačica, pevačica?

Foto: novak đurović

Tuča zbog duga

Klinci i lizanje

Ja se ne jebem ni sa kim, meni Matora liže pi*ku, a ti plaćaš klince da te jebu
Sanja Stanković

Sanja je posle ovih reči doživela nervni slom, pa je onda ona optužila pevačicu da plaća mladićima za seks.

- Ja se ne jebem ni sa kim, meni Matora liže pi*ku, a ti plaćaš klince da te jebu. Sina su ti pretukli jer dugujete 15.000 evra za kafanu koju si držala. Gorećeš u paklu jer si zla i pokvarena - besnela je Matorina devojka, na šta joj Zorica nije ostala dužna:

- To ćeš dokazati na sudu! Zaradila sam pet miliona evra, čuj, da ja nekome dugujem!

ZORICA MARKOVIĆ POBEGLA U ZADRUGU ZBOG ZELENAŠA? Pevačica na rubu egistencije




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 5 godina

Kakva GOD DA JE I NAJBOLJA PEVACICA ONA SE ODAVNO POPISALA I NA SVOJE IME I NA PORODICU .ZENA MAJKA DVA SINA ONAKVE RECI IZGOVORITI MLADOJ DEVOJCI GADI MI SE.VERUJEM DA JE SE I SINOVI STIDE.

don kihot

pre 5 godina

Sanjica i Zorica, to su cveta dva, jednu "troše" mladi momci, a drugu ću ja! Kad Matora Sanju *ebe, samo micu liže- jer ne može drugačije, slabo joj se diže! A tek Zoka, stara koka svim` momcima plaća, jer joj pesma bolje ide kada je bez gaća!

don kihot

pre 5 godina

Sanjica i Zorica, to su cveta dva, jednu "troše" mladi momci, a drugu ću ja! Kad Matora Sanju *ebe, samo micu liže- jer ne može drugačije, slabo joj se diže! A tek Zoka, stara koka svim` momcima plaća, jer joj pesma bolje ide kada je bez gaća!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija