• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2020

13:55

(VIDEO) U STANU IMALI SVAĐU DO JUTRA? Isplivali novi detalji odnosa Dragane i Eda! Spomenuli Zilhu, Sinišu, Tomovića... Ona priznala: JA SE TEBE PLAŠIM!

Rijaliti

(VIDEO) U STANU IMALI SVAĐU DO JUTRA? Isplivali novi detalji odnosa Dragane i Eda! Spomenuli Zilhu, Sinišu, Tomovića... Ona priznala: JA SE TEBE PLAŠIM!

Podeli vest

Bane Čolak pričao je nedavno u sobi za izolaciju sa Draganom Mitar o Edisu Fetiću, kao i o svim detaljima njihove veze. Taj snimak prikazan je večeras u emisiji "Gledanje snimaka", posle čega su isplivali novi detalji

- Ništa što ja nisam očekivao. Ona tako uvek izabere prijatelja s kojim mene pljuje. Ja vidim da Bane tu nešto pokušava. Ja sam rekao da se ja nisam ovde nikome k*rčio - rekao je Edo.

JANJUŠ PROGOVORIO O RAZVODU! Zadrugar PONOVO Maji izjavio LJUBAV - a onda je spomenuo SUPRUGU ENU! (VIDEO)

(VIDEO) ŠOK! LUNA ĐOGANI OTKRILA MARKU MILJKOVIĆU KOLIKI SU JOJ DUGOVI! Evo o kojoj CIFRI SE RADI - stiglo za NAPLATU!

- A ti si pričao sa Mićom o meni! Ja sam rekla da me ne zanima tema i da ne želim da komentarišem. Da neću davati izjave... - rekla je Dragana.

- Meni si se k*rčio, iskolačio si oči... Stariji si od mene 15 godina. Tomoviću si ćutao! Dragana je rekla da se napolju plaši od njega, da je on čovek skočko, da je uhodi, da iskače svuda, da udari rukom i šalje joj slike kako se povredio - rekao je Bane.

- Da. Edo, ja se tebe plašim! Ko se prepozna napolju, prepoznao se! - rekla je Dragana.

- To veče kada sam ja otišao da se k*rčim njenom mužu, mi smo išli na rođendan tvog druga - rekao je Edo.

- To nije bio rođendan. To nije bilo to veče. Mislim da je Pavle ispričao Zilhi priču. Moj muž je zabranio da pričaš o njemu. Nema potrebe da ga spominješ, kao što ja ne spominjem tvoju suprugu. Ja sam mislila da je Pavle lud, a ti znaš svaku moju izjavu. Doktore, ja te dobro poznajem. Sada ću u svaku tvoju rečenicu da upadam, ti si meni upadao u život - rekla je Dragana.

- Hajde da počnemo od te večeri. Ti si meni rekla da se odvajaš od muža, tu je bio Pavle sa nama u separeu, tu je bio tvoj muž pored, ja se nikome nisam k*rčio. Između ona meni priča da nema ništa. Ona je igrala i na jednu i na drugu stranu. Mi smo otišli u kafić, tu je bio njen muž - dodao je Edo.

- On je naručio piće i poljubio me - rekla je Dragana.

- Što se tiče Tomovića, ja ne mogu da budem ljut na njega. On je meni otvorio oči. Ja se nikome nisam k*rčio - pričao je Edo.

- Rekla je Dragana da postoji neka komšinica koja može sve da potvrdi. Da je njihova svađa bila do jutra i da je htela da zove policiju - rekao je Bane.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17