• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline.rs

22.05.2020

14:19

MIKI ĐURIČIĆ DANAS ČEKA DETE, a u prošlosti je VOLEO POPULARNU PLAVUŠU koja je ćerka ovog BOGATOG ČOVEKA!

Rijaliti

MIKI ĐURIČIĆ DANAS ČEKA DETE, a u prošlosti je VOLEO POPULARNU PLAVUŠU koja je ćerka ovog BOGATOG ČOVEKA!

Podeli vest

Ovo ste sigurno zaboravili!

Miki Đuričić je nedavno potpisao ugovor za ulazak u "Zadrugu 4", a osuđen je i na nanogicu zbog nasilja u "Zadruzi 2", a malo ko zna da je u prošlosti voleo ćerku bogatog čoveka.

 

 

Naime, Mikiju je za vreme učešća u "Farmi" za oko zapala pevačica Aleksandra Džidža Stojković, ćerka čuvenog kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, ali kako ona nije prihvatila udvaranje, nije došlo do romanse.

JANJUŠ PROGOVORIO O RAZVODU! Zadrugar PONOVO Maji izjavio LJUBAV - a onda je spomenuo SUPRUGU ENU! (VIDEO)
 

 

 

Đuričić je priznao da je gajio osećanja prema Džidži, ali kako ta ljubav nije uspela, sa njom će ostati u prijateljskim odnosima.

- Priznajem da je na početku bilo nekog zaljubljivanja jer su mi osećanja bila pomešana zbog zatvorenog prostora i posebnih psihičkih uslova, ali kasnije sam shvatio da to nije to. Džidžu volim, cenim i poštujem i nastavićemo da se družimo kada izađe iz rijalitija, kao brat i sestra - rekao je on tada medijima.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 3 godine

Ko forsira ovog sto je osudjen zbog nasilja nad zenama. Bruka. Covek stakom prebio Nadezdu Biljic i sad ga velicate. Suzanu Perovic osamario. Samarao Boru Santanu, tukao Lepog Micu. Sto o tome ne pisete? Od kad vi stitite i podrzavate takve ljude?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija