• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.05.2020

19:24

LUNA ULAZI U "ZADRUGU 4"? Đoganijevoj je dosta PONIŽENJA, donela konačnu odluku! SA TRONA SAM PALA NA DNO! (VIDEO)

Rijaliti

LUNA ULAZI U "ZADRUGU 4"? Đoganijevoj je dosta PONIŽENJA, donela konačnu odluku! SA TRONA SAM PALA NA DNO! (VIDEO)

Podeli vest

Želi da popravi sliku o sebi.

Luna Đogani je tokom dana tugovala jer joj je Mirko Gavrić očitao lekciju zbog toga što se predstavila u negativnom svetlu. Marko Miljković je pokušao da oraspoloži Lunu, ali bezuspešno. 

SAMO OBLEĆE OKO NJE! U Zadrugu stiglo iznenađenje za Jelenu Pešić, Miljković odmah dotrčao, pa NAZDRAVIO SA NJOM! (VIDEO)

- Ne zaslužuješ da zbog mene preživljavaš neke stvari. Mogao si da biraš sa kim ćeš da budeš... Ušla sam ovde da te upropastim - rekla je Luna.

Foto: TV Pink printscreen

- Luna, ti si moja! - tešio ju je Marko.

- Neću više da slušam šlagere o sebi, hoću da čujem istinu. Kako da ispravim stvari? - Tako što ću da uđem u "Zadrugu 4". Jedino ću tako moći da ispravim stvari. Sa trona sam pala na dno. Uzdigla sam druge, a sebe spustila - istakla je Đoganijeva.

IVANA I BANE OČI U OČI PRVI PUT NAKON RASKIDA! Zadrugarka mu se SMEJALA U FACU - sasula mu SVE U LICE! A evo kako joj je on ODBRUSIO! (VIDEO)

- Nisi nikoga uzdigla, spustila si sebe samo - odgovorio joj je Marko, pa dodao:

- Kako te čovek u jednom rečenici, nije ništa ni rekao, samo je prevrnuo očima... Posle pitanje: "Zašto je Luna negativna". Zbog ljubavi sa Markom... Tako će da bude - smatrao je Miljković.

Foto: TV Pink printscreen

- Sad traži nekoga da se svađaš sa njim, treba te izbegavati - kad je Luna drsko odgovorila nekome od zadrugara.

- Čuješ, treba me izbegavati - zamerala je Luna.

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-prilogu. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija