• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

30.05.2020

09:43

MILJKOVIĆA OSUDILI ZA NASILJE PREMA ENI POPOV, a evo kako je ona ranije govorila o BIVŠEM DEČKU, SVAĐAMA I NJIHOVOM RASKIDU!

Rijaliti

MILJKOVIĆA OSUDILI ZA NASILJE PREMA ENI POPOV, a evo kako je ona ranije govorila o BIVŠEM DEČKU, SVAĐAMA I NJIHOVOM RASKIDU!

Podeli vest

O prethodnim ljubavima samo najbolje.

Tokom jučerašnjeg dana pojedini učesnici ''Zadruge'' u više navrata prozivali su Marka Miljkovića, da ga je Ena Popov ostavila zbog agresivnosti i nasilja koje je trpela sa njim u vezi, što je on negirao. 

(VIDEO) TO JE BOLEŠTINA! Luna zaboravila na HISTERIJE prema Slobi, pa ponovo oplela po Marija Ani, bez dlake na jeziku: Tuku se, GAĐAJU...

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Ena se ranije oglasila za medije i otkrila da ne želi ružno da govori o prošlosti, a nije želela da se priseća ove romanse iz mladosti.

- Pogled na moju životnu situaciju govori da živim u sadašnjosti i bilo bi lepo da svi žive u sadašnjosti, meni je sada savršeno - poručila je Ena i dodala:

LJUBAV SE RASPLAMSALA! Jelena Golubović progovorila o vezi sa POLITIČAREM: "ŽELIM BRAK I DETE"! Rijaliti učesnica ubeđena da bi on bio ODLIČAN OTAC!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last night was fun ??#selfie #makeup #celebration #cheers ? #nofilter ?

Објава коју дели Ena Popov (@enapopov) дана 15. Мај 2020. у 10:08 PDT

 

O svim ljudima, bilo da su poslovni saradnici, emotivni partneri, prijatelji, poznanici, koji su deo moje prošlosti, od mene ćete čuti sve najbolje, jer bilo ko je bio deo mog života, bio je tu sa razlogom, koji je u tom momentu bio valjan - rekla je tada ona. 

VIŠE DEŠAVANJA IZ SVETA RIJALITIJA


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija