• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.06.2020

17:34

PRIVEDENA UČESNICA RIJALITIJA! Napravila pometnju u GRADSKOM PREVOZU, glumila zvezdu, bahatila se i NJIMA SE UNOSILA U LICE!

Rijaliti

PRIVEDENA UČESNICA RIJALITIJA! Napravila pometnju u GRADSKOM PREVOZU, glumila zvezdu, bahatila se i NJIMA SE UNOSILA U LICE!

Podeli vest

Privedena...

Rijaliti zvezda Kiki Nikolić navodno je završila u pritvoru jer nije poštovala pravila koje je država propisala nakon izolacije.

PRATITE UŽIVO UKLJUČENJE IZ TITELA! Juče kod Ražnatovića, danas kod Rodića - slavlje povodom rođenja malog Željka se NASTAVLJA!

 

ŠOK! RASKRINKANA KIKI! Nakon što je NAPUSTILA PAROVE, ukućanka priznala: SVE MI JE UZELA!

Kiki se prema rečima strogo pouzdanog izvora vozila u gradskom prevozu bez maske i rukavica, a pored toga svega, ona nije imala kartu, te je pokušala da se prošvercuje.

"Kiki su komunalci izveli iz autobusa, a šta je posle bilo ja ne znam. Sigurno da je morala da plati kaznu. Bila je neprijatna i bezobrazna, govorila je kako niko nema prava da joj se unosi u lice i zahteva bilo šta od nje. Nije bila dobra bez obzira na to što je neispravna putnica", kaže izvor.

Foto: TV Happy

Više o RIJALITI PROGRAMU pogledajte OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija