• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.07.2020

01:02

NEĆE TEBI NIKO ZATVARATI VRATA BEOGRADA! Gledalac se uključio UŽIVO U PROGRAM, OCRNIO Šopićku i Karića, a Ivi uputio ove reči!

Rijaliti

NEĆE TEBI NIKO ZATVARATI VRATA BEOGRADA! Gledalac se uključio UŽIVO U PROGRAM, OCRNIO Šopićku i Karića, a Ivi uputio ove reči!

Podeli vest

Ovo joj je dalo vetar u leđa.

Iva Grgurić je pobednica treće sezone rijaliti programa "Zadurga" koji je milionski auditorijumo pomno pratio deset meseci. Grgurićeva večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" odgovara na pitanja milionskog auditorijuma. 

OGLASIO SE MILJKOVIĆ! Nakon što je osvojio DRUGO MESTO Marko je imao da poruči SAMO OVO! (FOTO)PLJUJE KRV!

Foto: TV Pink printscreen

U jednom trenutku se uključio gledalac koji je uputio podršku i lepe reči za pobednicu "Zadruge".

- Vrlo sam srećan što je pobedila. Bila je moj favorit i Filip. Niko tebi neće zatvarati vrata Beograda. Mlada je, lepa, zgodna i šmeker. Minus i plus se spajaju, bilo je očekivano da će se ona i Filip spojiti. Za mene je Stefan Karić vrlo ljigava osoba, nemam ništa da kažem sem "fuj". Za mene su Karić i Ivana Šopić dva prgava pekinezera - rekao je gledalac, a Iva mu se zahvalila na komplimentima. 

Foto: TV Pink printscreen

Miki Mećava PREPLAŠEN ZA SVOJ ŽIVOT - Mnogo da bole PLUĆA, Korona mu stvar NOĆNE MORE!! (FOTO)

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anna

pre 3 godine

A jesu li nama iz Srbije otvorena vrata Zagreba?? Hvala.

Saradžogla

pre 3 godine

Једва чекам да почне ,,Фарма 4'' да и њу не гледам!Мене је то буквално срамота да гледам.Мало је рећи да је то мизерија.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija