• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2020

21:19

PLJUJE KRV! Miki Mećava PREPLAŠEN ZA SVOJ ŽIVOT - Mnogo da bole PLUĆA, Korona mu stvar NOĆNE MORE!! (FOTO)

Estrada

PLJUJE KRV! Miki Mećava PREPLAŠEN ZA SVOJ ŽIVOT - Mnogo da bole PLUĆA, Korona mu stvar NOĆNE MORE!! (FOTO)

Podeli vest

Nije mu lako!

Pevač i poznati rijaliti učesnik Milan Obradović, poznatiji kao Miki Mećava, uživo se uključio u emisiju "Premijera" i tom prilikom otkrio kakvo je sada njegovo stanje nakon što je saznao da je zaražen koronavirusom.

NEMAM SNAGE DA PRIČAM I JEDEM! Miki Mećava PREPLAŠEN zbog KORONE - OVO JE STRAŠNO!

Foto: Informer

- Poslednja tri, četiri dana sam dosta bolje. Ovo mi je dvanaesti dan u bolnici, ali ovo do sada nisam doživeo - rekao je on na početku razgovora i dodao:

SNIMAK IZ BOLNICE, SAV IZBODEN! OBOLEO OD KORONE - Pevač i bivši rijaliti igrač nije mogao da se POMERI, OVO UBIJA (VIDEO)

- Krenuo sam do Prokuplja i mislio sam da me je malo uhvatio vetar. Međutim ne. Krenula je temperatura, amplituda je bila 37, pa je čak išla do 39,5. Imao sam velike groznice. Javio sam se u kovid ambulantu, a rezultati su pokazivali da sam negativan. Uradio sam i rendgen pluća, gde je pokazano da su mi i pluća čista. Mora da se uradi skener, a ne rendgen i tada sam shvatio da su mi pluća zaražena - izjavio je Miki Mećava koji je potvrdio da se sve vreme pazio.

Foto: Printscreen You Tube/Farma TvPink

- Toliko sam se dobro čuvao, otkazao sam tezge, bio sam na selu. Samo znam da je ovaj virus toliko opasan, imao sam upalu pluća nekoliko puta u životu. Sada ništa ne osećam koliko me bole pluća. Počeo sam krv da ispljuvavam. Ovde je sve puno u bolnici, zahvalio bih se zdravstvenim radnicima - zaključio je pevač.

ON JE LEP I PREZGODAN, žene ga OBOŽAVAJU, a malo ko zna da mu je OTAC POZNATI FOLK PEVAČ!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija