• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.12.2020

18:19

ULETELO OBEZBEĐENJE U BELU KUĆU - SPUCALA JE U FACU! Haos na imanju u ŠIMANOVCIMA - optužila je za OVO, a onda je usledio ŠOK!

Rijaliti

ULETELO OBEZBEĐENJE U BELU KUĆU - SPUCALA JE U FACU! Haos na imanju u ŠIMANOVCIMA - optužila je za OVO, a onda je usledio ŠOK!

Podeli vest

Maja Marinković je optužila Aleksandru da se mešala u odnos nje i Januša, te ju je spucala šlagom u facu, a onda je nastao neviđeni haos.

U toku je igrica "Šlag u facu" koja je danas pomutila konce mnogima, nastao je totalni haos u "Zadruzi" kada je na red stigla Maja Marinković.

Foto: TV Pink printscreen

Naime, zadrugari su dobili priliku da jedni drugima zalepe šlag na lice,onima koji su ih najviše nervirali.

- Ja ću odraditi zadatak kako je pisao u pismu, i neću biti blaga, niti ću štedeti bilo koga. Ja da se pravim luda neću, a to ću uraditi direktno, ko je podla osoba i ko je spletkario kako bi bio u temi i priči. Osoba i ja smo se vređale, a ja sam sa punim pravom neke stvari rekla. Sve što imam kažem u lice, tako da će ovaj šlag dobiti Aleksandra koja se mešala u moj emotivni odnos - rekla je Maja i zalepila Aleksandri šlag u facu, nakon čega ju je Aleksandra pojurila, a obezbeđenje je odmah uletelo u Belu kuću kako bi smirili situaciju.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Povredilo me to što je došla i zalepila mi šlag iz sve snage. Ona je poremećena, jer misli da sam ja bila sa Janjušem - rekla je Aleksandra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija