• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

20.01.2023

08:58

HAOS U ZADRUZI, MAJA I MILICA SE POTUKLE ZBOG CARA! Marinkovićeva pljunula Veselinovićevu, ona je izgazila! (VIDEO)

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

HAOS U ZADRUZI, MAJA I MILICA SE POTUKLE ZBOG CARA! Marinkovićeva pljunula Veselinovićevu, ona je izgazila! (VIDEO)

Podeli vest

Maja Marinković i Milica Veselinović sinoć su sedele u društvu njihovog zajedničkog emotivnog partnera Filipa cara kada su započele raspravu, a onda i tuču.

Maja, koja je prevarila svog nekadašnjeg dečka Bilala Brajlovića, sada je doživela istu sudbinu od strane novog-starog partnera Filipa Cara. Ona je, naime, videla snimak na koje Filip razgovara s Milicom, te je sela da snjima to raspravi.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Milica i Maja se posvađale oko Filipa

- Ja sam otišla da se istuširam, a on je rekao da će biti fini. Mikicu treba da bude sramota. Filip ne može bez mene, to je za njega sprdnja, ali on opet ide ka meni. One su za mene smešna priča, moje mesto je tu gde jeste, kraj njega - rekla je Maja.

- Filip nije zauzet muškarac, ja sa njim mogu da se igram kako je želim, ja mogu da sednem kraj Filipa, i da se zezam sa njim, a sada ne mogu jer ona meni stalno dobacuje - rekla je Milica.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Maja pljunula Milicu

- Što misliš da si trudna? - upitala je Ivana Ćopić iznenađeno.

- Meni kasni, ali ne verujem da sam trudna. Sa Filipom sam imala rizičan odnos na Božić. Možda je sve u redu, ali ko zna. Sa Bilalom nisam imala rizičan odnos, kao sa Filipom - rekla je Maja.

- Mikice ti si podržao Filipa a ne svoju ćerku, ona je tebi tražila, citiram, da držiš ku*ve dalje od njega - upitala je Ivana.

- Nije istina - rekao je Mikica.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Milica gazila Maju

- Ja sam rekao da se sklone, one su pojurile da se pozdrave, a onda su otišle. Ona je molila Boga na Bogojavljenje da je trudna - rekao je Car.

- Nemoj da se Taki moj nervira, sve je super - dodala je Maja.

- Car i Milica su se dogovorili da imaju razgovor u kazinu,a Mikica i Car su dobacili meni i Milici kao evo ih Milka i Nutela - rekla je Anita.

- Meni je smešno što maja hvata na trudnoću, ne bi me čudilo da stavi neko ćebe na stomak - dodao je Car.

- Ovde niko ne zna da li je Car ozbiljan sa Milicom, ali stalno joj dobacuje - komentarisala je Palčica.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Milicu jedva razdvojili od Maje

- Neka krava namesti posteljinu za kraljicu - dodala je Maja.

- Kraljice meni veza kao tvoja nije potrebna da me lik ne porizna za devojku, a ja ga hvata na trudnoću - rekla je Milica.

- Meni nije jasno što Car ne trpi prošlost od Aleks, a trpi Maju, svi zanmo šta je radila, nije to bilo divno i bajno šta je radila. Od Janjuša, do muža najbolje drugarice. Filip meni nikada nije rekao marš, kao njoj, on meni dobacuje, a mene nikada nije uvredio kao nju. E sada ću ja da sednem kraj Filipa, a ona mene konstntno vređa - rekla je Milica.

- M'rš krmačo - rekla je Maja, a onda je Milica sela kraj Cara.

- Nemoj da ga štipaš, Majo, je l treba da te vređam trudnu - rekla je Milica kada ju je Maja pljunila, pa su se sukobili da je reagovalo i obezbeđenje.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
El Schabany

pre 1 godinu

e sada ili da filipe radi trojku sa obadvije ili da neko nakiti i Filipa i obadvije te da se uspostavi mir u reality show u.....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija