• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

01.03.2023

10:38

ANĐELA JE SA SELA, NI JADRANSKO MORE JE NE MOŽE OPRATI! Pevačica oplelela po Crnogorki zbog veze sa Zvezdanom!

printscreen, Informer

Rijaliti

ANĐELA JE SA SELA, NI JADRANSKO MORE JE NE MOŽE OPRATI! Pevačica oplelela po Crnogorki zbog veze sa Zvezdanom!

Podeli vest

Mlada Crnogorka Anđela Đuričić obrukala se u "Zadruzi 6" zbog veze sa Zvezdanom Slavnićem, mišljenja je poznata pevačica koja poznaje i nju i njene roditelje, ali i mesto odakle ona potiče.

Milica Dugalić, pevačica i nekadašnje rijaliti učesnica podrobno je opisala Đenoviće odakle je Anđela, njene roditelje, ali je iznela i svoje mišljenje o ponašanju mlade Crnogorke u "Zadruzi". Dugalićeva je javno kazala da je Đuričićeva obrukala porodicu i da je od svojih roditelja, koji su bili gospoda, sada napravila jadne i posramljene ljude:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Milica Dugalić

- Anđela nije iz Herceg Novog, ona je iz Đenovića. Ne znam da li znate, ali to je baš selo. Trideset godina provodim tamo leto, moja sestra ima tamo kuću. Njene roditelje sam viđala, viđala sam gospodu, leti kada su iznajmljivali apartmane. Njeni roditelji se sada osećaju jadno, bedno i poniženo. Nisu se nadali da će njihova uzdanica kojom se ponosila cela Crna Gora, a možda i šire, ovo da im priredi. Anđela je bila reper vaspitanja. Šta će sada da kažu? Nju ne može ni Jadransko more da opere od bruke! Koliko god da je Ana na niskom nivou, u blatu, i koliko god da se Ana valja, uvek će ispod nje biti preljubnica, koja mu se prepustila. Zvezdan ju je šarmirao tim nekim beogradskim fazonima, a kada se u Boki Kotorskoj pomene Beograd, njima ispadaju oči. Pošto se lepe za Beograd kao magnet- smatra pevačica, koja je otkrila i da li osuđuje Anđelu.

Foto: Printscreen

Anđela sa roditeljima...

- Ona priča o tome da će joj on napraviti troje dece. Da će imati dva psa i da će živeti u bungalovu, kao na Adi Bojani, ali to je nerealno totalno. To se neće desiti, nikako. On kada izađe i naiđe na osudu javnog mjenja, on će se potpuno preneraziti. To što ga podržava Moka, pa on je i sam pravio stotinu cirkusa. Moka je sebi dozvolio da od jednog sportskog giganta živi u domu za nezbrinute- prokomentarisala je Milica Dugalić u emisiji "Grand magazin" i istakla da je Zvezdan Slavnić "kockar, hohštapler, bezobraznik, drzak čovek i čovek koji preti.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Anđela i Zvezdan

- Ko si ti?! Nemaš nikakva prava veća, nego što imaju svi ostali, jer su zaštićeni ugovorom. A ugovor je istovetan za sve, samo su brojke različite- rekla je revoltirana pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Melanija

pre 1 godinu

Ne znam šta osoba koja Anđeli može biti prababa, odnosno koja je tačno tri puta starija (67 godina) uopšte traži u Zadruzi a kamoli da komentariše njene učesnike. Uđi ponovo u Zadrugu pa se pridruži "Baba Serama" u zadružnom klozetu gde ti je i mesto.

Mima

pre 1 godinu

I ja letujem u Djenovićima, ali ne razumem zašto je to važno. Znam i gde je kuća Andjelinih roditelja. Skroz nevazno.Znam i Miloša Bojanića, njegova kuća je u susednom selu, Baošićima. Ovde je samo važno da Andjelu ne treba osudjivati.Ona je opčinjena, nasela je iskustvo i igru čoveka od gotovo 50.god.Da li mislite da postoji iko od mladjih devojčica koja bi mogla da se odupre!? Taktičar,sve fino..Da mu je stalo do te devojke nikad ne bi dozvolio takve scene seksa, jer bi pošao od svoje ćerke.Sve bi učinio da je zaštiti.Ali, kako reče, proučavao je, ukapirao sta i ko bi bio podoban, pa izabrao nju.Žao mi je Andjele beskrajno, to će trajati koliko i rijaliti .Ova skotina je za osudu i za zatvor. Sve i da Ana laže, on nije neko na koga treba potrositi ni jedan sms.. Sad cekamo igru na viši nivo.Ana uvodi Moku, Milenu, Smizlu, Acu Bulića..Sve smišljeno da se svima namakne novac.Na kraju..Mir, mir, mir..Ana i Zveki zajedno ‼️

Boba

pre 1 godinu

Milica je u pravu,Đenovići su malo primorsko mesto između Kumbora i Baošića,ulica uz more i malo naselje iznad puta ka magistrali,a Anđela ima rezone kao da živi u nekom plemenu i glumata jednu od žena poglavice,ozbiljno ludilo mozga,roditelji zgroženi ali njihova je,nije u vinklu,tri meseca u Beogradu,splavovi,izlasci,Dalila joj idol i ovo je epilog

NEMA VEZE ŠTO SAM ZBOG TEBE NA STUBU SRAMA! Anđela i Ana pevale Zvezdanu sinoć, on se topio! (VIDEO)
Rijaliti

NEMA VEZE ŠTO SAM ZBOG TEBE NA STUBU SRAMA! Anđela i Ana pevale Zvezdanu sinoć, on se topio! (VIDEO)

Ana Ćurčić prepričala je Zorici Marković detalje razgovora sa Zvezdanom Slavnićem, a potom otišla u pab gde je u toku bila žurka i žestoko zaigrala uz Cecinu pesmu "Gore od ljubavi" dok je njen bivši sve ovo posmatrao za šankom. A onda se Zvezdanu pesmom obratila i njegova sadašnja devojka Anđela Đuričić koja je Slavniću poručila da je nije briga što je svi osuđuju zbog veze s njim.

01.03.2023

08:21

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Sport

"Milioneri" idu u finale Lige šampiona! Borusija preživela prečke i stative PSŽ-a i boriće se za evropsku krunu! (FOTO/VIDEO)
Fudbal

"Milioneri" idu u finale Lige šampiona! Borusija preživela prečke i stative PSŽ-a i boriće se za evropsku krunu! (FOTO/VIDEO)

Nemački velikan Borusija iz Dortmunda prvi je finalista Lige šampiona! Popularni "milioneri" večeras su savladali kao gosti Pariz Sen Žermen sa 1:0 (0:0) na "Parku Prinčeva" i sa ukupnih 2:0 plasirali su se u finale najjačeg klupskog takmičenja na Starom kontinentu, gde će im rival na londonskom "Vembliju" biti ili madridski Real ili minhenski Bajern!

07.05.2024

22:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija