• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

30.06.2023

12:41

Zvezdan inscenirao nasrtaje na Anu!? Petrući otkrio dogovore sa Slavnićem, pa šokirao priznanjem!

Zoran Sinko

Rijaliti

Zvezdan inscenirao nasrtaje na Anu!? Petrući otkrio dogovore sa Slavnićem, pa šokirao priznanjem!

Podeli vest

U šestoj sezoni rijalitija "Zadruga" publika je nažalost imala priliku da vidi brojne svađe bivših nevenčanih supružnika Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, koje su se neretko završavale njegovim agresivnim ponašanjem, a sada je Marko Petrušević Petrući otkrio šta mu je Zvezdan pre svakog incidenta šaputao.

Naime, u sinoćnoj emisiji Petrući je gostovao sa svojom devojkom, Anastasijom Stanojević Palčicom, a tom prilikom je otkrio sa kojim rijaliti učesnicima je ostao u kontaktu.

Foto: Printscreen

 

Ša, Smiljić, Adam, sa Mikijem treba da se čujem, Zvezdana treba da nađem, valjda će mi se javiti ostavio sam broj nekome ko vodi njegov zvanični profil onaj sa 58 hiljada pratilaca. Pitao bih ga da se vidimo, zašto je izašao, zašto je pukao... On je mene smirivao, on je bio taj koji mi je pomogao - kazao je Petrušević.

Publika je primetila da se Zvezdan i Marko pre svakog Slavnićevog incidenta nešto dogovaraju i šapuću, pa je voditeljka Ivana Šopić postavila pitanje čiji je odgovor publika dugo želela da čuje. 

- Šta se to dešavalo između vas? Zvezdan pre neke svoje svađe dođe i šapne tebi nešto. Šta ti kaže? - pitala je Šopićka, a Petrući je odgovorio:

- Neke gluposti nebitne za rijaliti.

Međutim, Palčica ga je potpuno razotkrila.

Foto: ATA Images

 

- Jedino je Marko mogao da ga spreči i samo je njemu i prilazio da ga smiri, da ga drži, da mu ne da da napravi haos - rekla je ona, a on je priznao da je to istina:

- Uglavnom da ga smirim, to se podrazumeva, to mi je i šaputao.

Ovo priznanje je podiglo veliku prašinu na društvenim mrežama, a mnogi smatraju da je to dokaz da Slavnić nije reagovao u afektu, već da je namerno zastrašivao Anu kako ne bi iznosila informacije koje bi mogle da ga kompromituju.

Foto: Pixels/Insider/Miloš Rafailović

 

Podsećamo, Ćurčićeva je tokom svog boravka u rijalitiju optužila Zvezdana da ju je psihofizički zlostavljao.

"Petrući je smirivao Zvezdana vređajući njegovu bivšu ženu", "Zvezdan je imao više lažnih frka nego svi učesnici zajedno, više puta su izlazili klipovi njegovih dogovora sa Petrućijem pre tih unapred smisljenih scenarija. Petrući nije loš dečko, ali se predstavio kao takav. Sa drugarom lažnom frkom, ovom agresivkom i njegovim ličnim agresivnim ispadima", "Zveki najavljivao šta će da uradi svaki put, čovek se zaigrao, al se za*ebao", "Kako da ne da ga smiriš... Ko zna koji plan ste kovali" - bili su samo neki od komentara na Jutjubu, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15