• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.06.2023

12:26

Oglasila se Aleks! Nikolićeva usred glasina o raskidu brutalno uzvratila Caru nakon njegovog storija!

ATAIMAGES

Rijaliti

Oglasila se Aleks! Nikolićeva usred glasina o raskidu brutalno uzvratila Caru nakon njegovog storija!

Podeli vest

Aleksandra Nikolić, pobednica rijaliti šou programa "Zadruga 6", oglasila se na Instagramu nakon spekulacija da je okončala veridbu sa Filipom Carem!

Aleksandra i Filip su se otpratili sa gorepomenute društvene mreže zbog čega su mnogi ubeđeni da je njihovoj ljubavi došao kraj!

Foto: Printscreen/Instagram

 

Nikolićeva je obrisala sve njihove zajedničke fotografije, dok je Car na svom nalogu ostavio samo jednu.

U jeku glasina o raskidu veridbe Aleksandra se oglasila sa pričom o Istini i Laži, koja nosi moćnu poruku.

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Legenda kaže da su se jednog dana Istina i Laž srele na putu. Laž dotrča do vode i kaže "Voda je najlepša, hajde da plivamo". Istina dotakne vodu prstima i vide da je zaista divna, pa se složi sa Laži. Skinule su odeću i ušle u vodu. Posle nekog vremena, Laž izađe iz vode, pa obuče odeću Istine i ode. Istina nikako nije mogla obući odelo Laži, pa počne šetati gola, a svi su se zgražavali kad su je videli. I od tada ljudi više vole da vide laž odevenu u istinu, nego golu istinu - glasio je Aleksandrin stori koji je još više zaintrigirao fanove rijalitija.

Foto: Insajder/Ata images

 

Da podsetimo, pre njenog storija, na Carevom profilu pojavila se fotografija, na kojoj je zadrugar napisao "Kraj" i podgrejao sumnje da su raskinuli, a više o tome možete pročitati na OVOM linku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija