• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.09.2023

19:32

Miljana plače na sav glas u "Eliti 7", slomljena jer je Bebica bio s njom iz koristi

Youtube printscreeen

Rijaliti

Miljana plače na sav glas u "Eliti 7", slomljena jer je Bebica bio s njom iz koristi

Podeli vest

Miljana Kulić slomila se danas pred Božom Džonsom i Dragoljubom Gagom Smiljanićem kojima se žalila da ju je svaki muškarac, a posebno Nenad Macanović Bebica, iskoristio.

Miljana je istakla da ju je Bebica iskoristio, pa se zapitala zbog čega je to tako dok ju je Boža tešio:

- Nemoj da se nerviraš - govorio joj je rijaliti učesnik, dok je Kulićeva priznala da je zaista tužna zbog tog saznanja: 

- Ne nerviram se, nego mi je teško.

Foto: Youtube printscreeen

 

 

Miljana je, potom, pitala dvojicu zadrugara zbog čega je svi koriste:

- Što me samo gledaju kroz korist, jel ja nemam dušu, jel ja nisam lepa? - upitala je rijaliti učesnica koja se rasplakala, dok joj je Gaga objasnio šta bi trebalo da radi:

- Ne, nego bi trebalo da nađeš pravu osobu, koja napreduje - rekao je Dragoljub.

Međutim, Miljana je priznala da i oni koji su napredovali nisu imali osećanja prema njoj: 

- Zašto i kad napreduje i dalje me ne voli? - upitala je Miljana.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

 

Ovoga puta Gaga nije imao odgovor: 

- Ne znam - odgovorio je Dragoljub.

A onda je Boža kazao ono što svi znaju:

- Miksi je zaljubljena u Zolu, voli ga, a on je gleda samo da se izgradi u rijalitiju - rekao je Boža Džons, ali ga je Kulićeva ispravila:

- Volela, u pravu si - rekla je Miljana.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)
Live TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)

Puna dva dana priča se o Savetu bezbednosti u UN. U Specijalnoj emisiji Informera o temi Rezolucije u Srebrenici govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i predsednik poslaničke grupe PUPS-a Stefan Krkobabić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog Andreja Lović iz Nemačke i novnar Igor Damjanović iz Donjecka, kao i Vojkan Milošević, direktor Centra za antiterorizma i Olga Ravasi, gopolitički strateg.

25.05.2024

20:02

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija