• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer

13.10.2023

12:09

Nikad je neće ostaviti na miru! Stanija "oduvala" Asmina, on ne prihvata kraj!

Masha Bandjur, Privatna arhiva

Rijaliti

Nikad je neće ostaviti na miru! Stanija "oduvala" Asmina, on ne prihvata kraj!

Podeli vest

Stanija Dobrojević suočila se prošle nedelje u "Eliti" sa Aneli Ahmić, ženom svog doskorašnjeg oženjenog verenika Asmina Durdžića, o čemu je brujao čitav Balkan. Nije krila da joj se poljuljalo mišljenje o Asminu posle njenog razgovora s prevarenom Aneli, a nakon što je sabrala utiske, donela je konačnu odluku i definitivno raskinula sa njim.

Kako je otkrila, ona je Asmina blokirala i ne želi da ga čuje, dok on s druge strane otvoreno pokazuje da ne prihvata kraj.

Foto: Masha Bandjur

 

- To je definitivno i zvanično! Naš poslednji razgovor sigurno nije protekao mirno, to vam je jasno. Ne postoji više nikakve šanse - na "bloku" je, ne želim da ga čujem! Želim da se ogradim od čitave priče, ne želim da dajem izjave, a on nek se tera tamo sa svima njima i oni međusobno - pričala je Stanija i dodala:

Foto: ATA Images, Instagram

 

- Nisam još pričala sa njima, ovde sam sa drugaricama, na skrivenom mestu (smeh). Kada biste ovo mogli da snimite i uslikate... (smeh). Vidim da su me već spojili sa novim frajerom, to nije istina. Svi bivši bi da me teše, javljaju se, takođe i neki oženjeni koji kažu:"Pa, što si njemu dala šansu, kada sam ja oženjen, ali više dobrostojeći, mogao sam mnogo više da ti pružim u životu" (smeh) - otkrila je Stanija pre nekoliko dana, a sada se Asmin oglasio putem storija na Instagramu gde je objavio Stanijinu fotografiju uz poruku:

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Nikad neću prestati pokušavati. Jer kad nađeš pravu nikad ne odustaješ - napisao je Asmin u opisu storija na Instagramu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija