• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./Alo!

03.11.2023

17:15

"Polomljeno mi je pola lobanje!" Pretučena starleta progovorila o suđenju sa Karićem: "Jedva čekam da pokažem medicinsku papirologiju"

Informer/ATA images

Rijaliti

"Polomljeno mi je pola lobanje!" Pretučena starleta progovorila o suđenju sa Karićem: "Jedva čekam da pokažem medicinsku papirologiju"

Podeli vest

Nataša Šavija je u jednom intervjuu otkrila zbog čega se ponovo javno prepucava sa bivšim dečkom Stefanom Karićem, a onda je spomenula i njihovo suđenje.

Srpska starleta Nataša Šavija, navodno je 1. maja zadobila teške telesne povrede, a za nasilje je optužila tadašnjeg dečka i bivšeg zadrugara Stefana Karića. Protiv njega se trenutno vodi sudski postupak, a uskoro će se njih dvoje naći i na sudu u Rumi.

Danima se priča i piše o tome da je ona Kariću sve oprostila, a sada je iznela nove detalje nakon pauze i pomirenja sa Stefanovim ocem, Osmanom Karićem

Šavija je u jednom intervjuu otkrila kako je jedan Stefanov odgovor u emisiji razbesneo, jer je naveo banalnu stvar u odnosu na ono što je, kako tvrdi, uradio njoj. 

Foto: Printscreen tiktok

 

- Spustila sam loptu, jer je meni tako bilo mirnije. Iako se povela hajka na mene zbog oprosta, ne kajem se zbog toga. Ne volim tenziju, zbog toga sam i prestala da se oglašavam oko celog slučaja, ali sam na kraju dočekala to da ne pokazuje ni mrvu kajanja. Udarili su mi na moral. Šta oni misle, da me je ogrebala mačka? Polomljeno mi je pola lobanje - započela je Šavija razgovor za Alo! pa dodala:

- Stefan treba da se pokrije ušima. Besna sam na njegov bezobrazluk. Svi podrazumevaju da je on u zatvoru, on bio na letovanju, još je i istetovirao pištolj. Njegova agresija mogla se videti i na Tiktoku u meču sa Makedoncem, kada je na osudu reagovao onako burno - rekla je starleta.

Foto: Printscreen tiktok

 

Nataša je otkrila i da je suđene veoma uskoro i da veruje svom advokatu, kao i da je spremna, u slučaju da se pravda ne zadovolji, da ide i do Strazbura. Istakla je i da bi vrhunac svega bio da se Stefan ne pojavi i ne suoči sa njom.

- Jedva čekam da pokažem medicinsku papirologiju, jer za svih šest meseci nisam izašla iz zemlje, išla sam od jednog do drugog doktora. Modrica je i dalje tu, nedavno sam bila i na laseru, ožiljak i dalje postoji. Povređeno oko i dalje je veće od drugog.

Foto: ATAIMAGES

 

Podsetimo, Stefan Karić nedavno je gostovao u emisiji "Amidži šou" gde je na pitanje "Koja je najgora stvar u životu koju si uradio, za koju se kaješ?" odgovorio: 

- Ima ih dosta, ali najgora stvar je što sam neke ružne reči izgovarao Miljani Kučić. To je stvar zbog koje se stvarno kajem - rekao je on i izazvao salvu komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija