• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

03.11.2023

12:54

Karić i Šavija prvi put oči u oči! Počinje suđenje za stravično nasilje nad starletom

Miloš Rafailović, Zoran Sinko, Shutterstock

Estrada

Karić i Šavija prvi put oči u oči! Počinje suđenje za stravično nasilje nad starletom

Podeli vest

Starleta Nataša Šavija i Stefan Karić, kojeg je optužila za prebijanje koje se desilo u noći između 30. aprila i 1. maja, naći će se oči u oči na suđenju koje uskoro počinje.

Nataša je sada medijima poslala tačan datum suđenja koje će se dogoditi u Rumi, naglasivši da se sa Stefanom nije pomirila dok Osmana Karića nije spominjala.

Foto: Printscreen/Instagram

 

 

Inače, Nataša Šavija je nedasvno sama priznala da je izgladila odnose sa Osmanom i da je došlo do velikog pomirenja, nakon čega su je mnogi iskritikovali na društvenim mrežama:

- Samo da razjasnim situaciju u vezi pomirenja Osmana Karića i mene, pošto je mnogima ludo i nejasno. Dakle, čovek mi ništa nije uradio, nije prisustvovao, niti ga nagovorio da to uradi, čak je rekao da je bio prisutan da ne bi došlo ni do kakvog fizičkog obračuna između nas, tako da nema razloga da ga mrzim i da se prepucavam s njim. On je otac dečka koji mi je ovo napravio, i kao roditelja ga razumem da je želeo da odbrani svoje dete. Ja bih isto uradila. Napravili smo cirkus od nečega što nije za to, ja sebe smatram civilizovanom trenutno (do sad me je držao bes), a sad jedino što želim je da vratim svoj pređašnji izgled i mir. Verujte, ne kaže se za džaba ono treba praštati, gajiti bes u sebi uopšte nije dobro i iskreno ovim pomirenjem sam osetila neko olakšanje, čak eto i ćaskamo o nekim desetim temama, zezamo se, kao da se nije ništa desilo. Čudna situacija, ali to je zdravo. Eto i Stefanu opraštam sve, šta je bilo, bilo je, ali i dalje stojim pri tome da treba da odgovara za svoje postupke, što od sad prepuštam sudu, a ne sebi, ljudima i medijima (uz dužno poštovanje). Sve ostaje isto, jedino više nema mržnje i tako je najbolje i najzdravije, a to savetujem i vama - napisala je starleta putem objave na društvenoj mreži Instagram, uz koju je označila Stefanovog oca, Osmana.

Foto: printscreen/Instagram, Zoran Sinko

 

 

Iako se sa Stefanovim ocem pomirila, Nataša tvrdi da nije oprostila njemu i da će se s njim suočiti 29. novembra na sudu u Rumi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija