• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

10.11.2023

23:15

"Slala mi je eksplicitne fotografije": Matea otkrila šta je sve Anita radila Matoroj iza leđa: "Trebale smo da se vidimo u stanu u kom živi sa Jovanom!"

informer/printscreen pink

Rijaliti

"Slala mi je eksplicitne fotografije": Matea otkrila šta je sve Anita radila Matoroj iza leđa: "Trebale smo da se vidimo u stanu u kom živi sa Jovanom!"

Podeli vest

Matea je ispričala kako joj je Anita navodno slala eksplicitne fotografije, ali ne želi da ih objavljuje zbog toga što Stanojlovićeva ima malo dete.

Večeras je u studiju u Šimanovcima voditeljka Ana Radulović ugostila Mateu Car, sa kojom se dopisivala Anita Stanojlović sve do samog ulaska u "Elitu". 

Matea je odlučila da večeras raskrinka Anitu i otkrije sve šta joj je slala dok je bila sa Matorom. Kako je Matea ispričala, Stanojlovićeva je njoj slala poruke čak i na dan svadbe, a prilikom jednog od njihovih mnogobrojnih dopisivanja, učesnica rijalitija joj je poslala i svoje gole fotografije. 

Foto: Youtube printscreen

 

- Da li imaš nameru da rasturiš brak nečiji brak? - upitala je voditeljka.

- Ne, nikada mi nije bila namera da rasturim blo čiji brak - kazala je Matea.

 

- Dosta se pričalo o Anitinim i tvojim prepiskama. Da li si se ti ikada čula sa Matorom? - upitala je voditeljka.

 

- Ja sam podržala LGBT par, odnosno i njih dve, jer sam i sama pripadnik. Kad su snimale lajv, ja sam ostavila komentar podrške, a Anita je rekla:''Matora, pozdravila te je Matea''. Posle toga mi se Anita javila i opet mi se zahvalila na podršci. To je bilo pre njihove svadbe, a ja sam tad žvela sa tadašnjom devojkom, ali nismo bile zajedno. Ovo govorim, samo zbog svog obraza, da ne bude da sam i ja švrljala sa strane. Posle te poruke, kreću one koje su malo drugačijeg sadržaja. Ona je slala neke smajliće koji se oblizuju. Ona ne može da pobegne od toga. Ona mi je slala eksplicitne fotografije, ali neću da ih izbacujujem, jer je majka maloletnog deteta. Samo ću da kažem da znam kako im kupatilo izgleda - kazala je Matea.

Foto: Youtube printscreen

 

 

- Je l' to razlog zbog čega je Anita sinoć ćutala tokom Matorinog izlaganja, prilikom čega te je pljuvala i govorila da veruje Aniti? - upitala je voditeljka.

 

- Jeste. Svi znamo kako se Anita ponašala ranije, odnosno u ''Zadruzi 6''. Ja sve poruke u svom telefonu imam - kazala je Matea.

- Da li je Anita pokušala da razgovara s tobom pre svadbe? - upitala je novinarka.

- Nas dve smo se čule, ali se nismo videle. Bilo je govora o tome da se vidimo u stanu u kom živi s Matorom, kad Matora ode u Japan. Ja sam rekla da ne želim da se vidim sa njom u tom stanu. Ja sam želela da se vidim sa njom, ali ne u tom stanu - kazala je Matea.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija