• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

29.11.2023

17:41

Stefan Karić raskinuo sa devojkom?! Bivši zadrugar na ovaj način otkrio da je opet slobodan (FOTO)

ATAIMAGES

Rijaliti

Stefan Karić raskinuo sa devojkom?! Bivši zadrugar na ovaj način otkrio da je opet slobodan (FOTO)

Podeli vest

Fanovi su posumnjali da je Stefan raskinuo sa devojkom Andreom zato što je obrisao sve objave sa svog Instagram profila, a on nije želeo da se izjašnjava na tu temu.

Bivši učesnik "Zadruge", Stefan Karić, nedavno se na svom Instagram profilu pohvalio novom devojkom, a sudeći po slikama koje je objavljivao na mrežama, činilo se da je ona prava i da će uskoro stati na ludi kamen. 

Foto: ATAIMAGES

 

Stefan i Andrea nisu se razdvajali, stalno su išli do grada zajedno, a nedavno su bili i na luskuzom putovanju gde se videlo kako uživaju u svojoj ljubavi. Na mrežama je čak osvanula i slika gde se vidi kako Karić drži Andreinu ruku, a u prvom planu je bio prsten, zbog čega su svi pomislili da je bivši zadrugar verio devojku, ali je on ipak to demantovao.

Foto: printscreen instagram

 

Sada je Karić je sada sve objave sa svog Instagrama obrisao i ostavio je samo jedan video, a zbog njegovog postupka su fanovi pomislili da je raskinuo sa devojkom. 

Foto: Instagram printscreen

 

Bivši rijaliti učesnik nije želeo da potvrdi ili demantuje glasine, pa je samo za "Telegraf" poručio da trenutno ima obaveze i da ne može da razgovara.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija