• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./G.T.

15.12.2023

22:32

EKSKLUZIVNO Sestra Bojane Pavlović otkrila detalje njihovog odrastanja, pa spomenula pokušaj silovanje od strane rođenog dede

Instagram

Rijaliti

EKSKLUZIVNO Sestra Bojane Pavlović otkrila detalje njihovog odrastanja, pa spomenula pokušaj silovanje od strane rođenog dede

Podeli vest

Bojana Pavlović ne prestaje da intrigira javnost. Njen odnos sa Anđelom Šparavalo je pod budnim okom medija.

Na samom početku rijalitija, zbog Bojanine jezive priče je plakala cela Srbija. Ona je tada ispričala deo stravičnog ubistva koji je počinila njena baka. Naime, kako je Bojana rekla, baka je odrubila glavu njenom ocu, ali je onda ispričala i kako je njen deda pokušao da siluje njenu rođenu sestru, njegovu unuku.

- Ovu priču zna možda troje ljudi u mom životu. Ja sam neko ko je sa dve godine doživeo porodičnu tragediju, moj otac je ubijen, skinuta mu je glava s ramena sekirom. Za to je od moje majke, majka odgovarala, ona je završila u zatvoru na nešto kratko - rekla je tada Bojana Pavlović.

- Tako je rečeno. Imam još dve sestre sa kojima nisam u kontaktu, imale smo i mlađeg brata koji je misteriozno umro i ne znamo kako. Kad se to desilo niko nas od rodbine nije hteo i dali su nas u Suboticu u dom. Sa tri godine prebacili su nas u Kamenicu i tamo nas je žena koja nas je rodila obilazila i mene je ukrala sa šest godina, tako da sam ja negde u vreme bombardovanja neko vreme provela sa njom. To je žena koja nam je uništila živote, država je njoj nudila stan i novčanu pomoć da nas zadrži i ona nije htela - dodala je zadrugarka.

Foto: Printscreen

 

Nakon potresne priče, Bojana je pokazala svoje pravo lice, svoj čvrst stav i svoju životnu školu.

Sada, od kako su Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo ozvaničile vezu, ne odvajaju se. Za njih dve više ne postoje kočnice, one se javno i ljube, ali i imaju odnose pred punom sobom ukućana.

Kontraverzna zadrugarka Bojana svakodnevno ulazi u konflikt sa ljudima u kući i ne prestaje da se svađa, a zna i veoma nasilnički da se ponaša. Kako psiholozi kažu, svaki naš obrazac ponašanja je neki pečat našeg detinjstva, te smo mi sada kontaktirali Bojaninu sestru Svetlanu i otkrili još jedan mali deo njihovog odrastanja u domu, kako bismo shvatili odbrambeni stav koji Pavlovićeva ima.

Foto: insta

 

Celu Srbiju je potresla Bojanina priča, da li ste vi tada živele zajedno kada se sve to događalo?

- Da, živele smo zajedno kada se sve to izdešavalo. Mi smo bile jako male, ja se sećam nekih jako ružnih stvari. Sada u ovom trenutku života sam sve to potisnula u neke velike dubine moje duše, živim lep život, i ne želim da se vraćam na te stvari - rekla je Svetlana Pavlović za Informer.

Da li i ti smatraš kao i Bojana da je majka počinila ubistvo, a baba priznala kako bi je sačuvala?

- Mnogo puta dok sam bila u Dečijem selu, kad se ugase svetla u sobama, ja sam ležala i razmišljala o mnogim stvarima na koje nisam imala odgovor tada, a nemam ih ni sada, jedno od tih pitanja je to koje ste mi postavili - otkrila je ona.

Da li ste imale kontakt dok je Bojana bila u domu?

- Naravno da smo imale kontakt, odrasle smo zajedno. U domovima dosta dece ne razvije prave i iskrene odnose sa bratom ili sestrom, jer nema ko da vas nauči na pravi način. Mi možda imamo drugačiji odnos nego što imaju sestre koje su odrasle u toplim domovima, gde su im roditelji usadili tu međusobnu ljubav i brigu, ali se ipak volimo, i ako treba, bićemo tu jedna za drugu - istakla je Svetlana Pavlović za Informer.

Foto: insta

 

Kakvo vam je bilo detinjstvo?

- Nama je detinjstvo bilo onakvo kakvo ja sada ne bi poželela ni jednom detetu na svetu, mada znam da i sada u ovom trenutku milioni dece dele našu sudbinu. Prepušteni su sami sebi i bore se za opstanak i svoju budućnost. Kada odrastate u domu, fali vam ljubav, fali vam osećaj sigurnosti. Ja sam se celo svoje odrastanje bojala gde ću i šta ću kad izađem iz Doma, i iz tog straha sam radila po celom svetu, ne bi li sebi kupila krov nad glavom. Sada sa 32 godine sam najzad uspela, ali su sada postavljeni novi ciljevi, i rad i borba se nastavljaju. Ja želim da imam dete i da mu pružim sve što ja nisam imala - završila je svoju kratku ispovest Svetlana.

Bojana je pored one jezve priče ispričala i kako je vaš deda pokušao da napastvuje jednu od vas. Da li si to bila ti i da li možeš da nam otkriješ detalje tog nemilog događaja?

- Nisam bila ja, i to je za mene jako osetljiva tema i siguran sam da me razumete, ali ja ne želim da pričam o tome, zbog privatnosti moje druge sestre, jer je to za nju jako bolna tema.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija