• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

20.01.2024

20:31

"Samlela sam je, moja priča je bila top": Aneli i Đedović okrivili Staniju da želi da joj uzme dete, Ahmićeva joj se direktno obratila

Informer

Rijaliti

"Samlela sam je, moja priča je bila top": Aneli i Đedović okrivili Staniju da želi da joj uzme dete, Ahmićeva joj se direktno obratila

Podeli vest

Rijaliti učesnici Marko Đedović i Aneli Ahmić pričali su o ocu njenog deteta Asminu Durdžiću, ali i njegovoj izabranici Staniji Dobrojević.

Naime, Aneli je juče napustila rijaliti zbog starateljstva nad ćerkom Norom, koje Asmin želi da joj oduzme. 

Međutim, kada se vratila u "Elitu", za sve je okrivila Staniju koja je, prema njenim rečima, navodno nagovorila Durdžića da to uradi.

Đedović i Aneli su žestoko opleli po Asminu i Staniji.

- Ona je kao izjavila da je ljubav toliko jaka da bi ona prihvatila i dete. Kakva jaka ljubav, on je k*esne pa malo odu na letovanje. Ona bi do sad još trojicu opelješila samo zbog medija mora da daje pi*ke Alibabi - rekao je Đedović, a Aneli se nadovezala:

- Kakvi odroni, ja se spasila odrona, uopšte me više ne zanimaju. Ona je glupa kao ku*ac, ja sam nju samlela kad je došla za Novu godinu. Moja priča sa njom je bila top. Ćutala je na svaku moju rečenicu, nije imala šta da mi odgovor. Samo je došla sa lažima ovde.

Đedović je zaključio da će Stanija ući u narednu sezonu rijalitija.

- Ma ona dođe, izblamira se i ode, ne znam šta joj je ovo trebalo u životu, njima nije jasno koliki su odroni. Ona će da traži da uđe u osmicu -rekao je Đedović, a Aneli je poručila:

- Ući ću i ja! Stanija sad ti se obraćam: "Pravi svoje dete, nemoj da se baviš tuđim".

Foto: ATAIMAGES

 

Podsetimo, majka Aneli Ahmić je izjavila da se njena ćerka ne drogira, već da ponekad "šmrče nešto na nos". S obzirom na to da njena izjava zvuči kao priznanje da uzima narkotike, za šta ju je Asmin i ranije optuživao, Durdžić bi mogao da iskoristi ovu rečenicu kao argument na sudu.

Ovim povodom, Asmin se oglasio za Informer, a više o tome možete pročitati na OVOM linku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske
Partizan

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske

Partizan će zbog smene Igora Duljaja sasvim izvesno ostati bez miliona! Kako prenosi poznata Instagram stranica "Pbg.news", ukrajinski fudbalski klub Šahtjor iz Donjecka u Humsku je poslao zvaničan zahtev da se po završetku sezone ekvadorski vezista Denil Kastiljo (20) vrati među popularne "rudare", što znači da raniji dogovor između ova dva kluba definitivno propada!

02.05.2024

16:29

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija