• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Republika

16.02.2024

14:31

E, sad je stvarno dosta! Ahmićeve presavile tabak, Maju Marinković čeka pakao, a evo i kada

Informer/shutterstock

Rijaliti

E, sad je stvarno dosta! Ahmićeve presavile tabak, Maju Marinković čeka pakao, a evo i kada

Podeli vest

Sita Ahmić odlučila je da više ne trpi sve ono što Maja Marinković izgovara u rijalitiju o njenoj sestri Aneli, te je presavila tabak i u svoje, ali i u Anelino ime podnela tužbu protiv starlete

Maja Marinković važi za učesnicu rijalitija koja nema dlake na jeziku, ali i koja se ne libi da nekome uputi uvredu.

Popularna starleta trenutno boravi na imanju u Šimanovcima, na kojem se nalazi i njena velika bivša ljubav - Marko Janjušević Janjuš, ali i njegova nova izabranica Aneli Ahmić koja je bivša partnerka novog izabranika Stanije Dobrojević - Asmina Durdžića.

Foto: Printscreen You Tube, Masha Bandjur, Aleksandar Jovanović Cile

 

Pored toga što je Maja, iako odavno nisu zajedno, slaba na Janjuševića, ona je, opšte je poznato, i dobra prijateljica Stanije Dobrojević - Ahmićeve ljute rivalke.

Da li zbog drugarice, ili zbog bivše ljubavi, ili je jednostavno spojila dva u jedan,

Maja se ne libi da upućuje uvrede Ahmićevoj, a u više navrata je iznosila i šokantne tvrdnje.

Sada je Anelina sestra Sita donela odluku da tuži Maju Marinković i to za klevetu. Između ostalog, rekla je i da očekuje da će Marinkovićevoj tužba stići na adresu Bele kuće:

Maja je tužena. I od mene i od Aneli. Mislim da će joj tužba stići na adresu Bele kuće - rekla je Sita u lajv uključenju na društvenoj mreži i dodala:

- Maja vucibatina. Moje mišljenje o njoj je najgore moguće, jer je udarila na decu. Noru je nazvala Cigančetom, a moju decu je pokušala da degradira, jer je rekla da se ne zna ko koga zove tatom - poručila je Ahmićeva.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Inače, Maja se nedavno obratila svom advokatu nakon svađe sa Aneli:

Meni je to slično kao i dupljak, a to je Aneli. Nije isto kada kažeš ljudima u lice šta misliš, nego kada kažeš u bradu. Ne mogu da ostanem imuna kada mi neko kaže da me je majka ostavila i da moj otac opšti sa psom. Onda dođemo u emisiju i saznamo da joj je muž napravio dete prvu noć. Zašto ja ne bih verovala u reči tog gospodina?! Ja apsolutno verujem Asminu, sa moje tačke gledišta, Taki znaš da mi nismo cinkaroši, s obzirom na to da mene njena sestra ima pravo da me tuži jer ja verujem u Deda Mraza i njenom suprugu, pokreni tužbu protiv Aneli koja je rekla da ti opštiš sa psom! Verujem da je to njen bivši muž rekao, rekao je da ona ima želje da orgija sa sestrom, u šta ja verujem jer je rekao njen muž sa kojim je bila. Ispala je cinična prema Urošu, koji se svađao sa ljudima koji mu ništa nisu uradili, čak sam se i ja ponela bolje prema njemu. Psovala si mu majku na Božić, nazivala ga ped**om. Ja sam rekla da ja sa Janjušem nemam problem - rekla je Maja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija