• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

15.02.2024

12:58

Urnebesno, Uroš i Maja ponovo briljiraju! Staniću gledali u šolju, pa mu otkrili šta ga čeka, pogledajte njegovu hit reakciju (VIDEO)

shutterstock/Informer

Estrada

Urnebesno, Uroš i Maja ponovo briljiraju! Staniću gledali u šolju, pa mu otkrili šta ga čeka, pogledajte njegovu hit reakciju (VIDEO)

Podeli vest

Rijaliti učesnici Uroš Stanić i Maja Marinković već danima zasmejavaju gledaoce kraj malih ekrana, a sada je njihov novi "biser" počeo da kruži internetom.

Naime, Marinkovićeva i Stanić su pauzu pre emisija iskoristili kako bi popili kafu, a u jednom trenutku im se pridružila i Anđela Šparavalo koja je počela da tumači Stanićevu sudbinu i to iz Majine šolje!

- Jao, koliko si rastrojen Uroše... Ne znaš gde ćeš - govorila je Anđela, sa čim se on složio, a Marinkovićeva je dodala:

- I to se u mojoj šolji vidi!

Anđela je nastavila sa tumačenjem:

- Imaš teret neki, non-stop te neko stiska, pritiska... Onako, na leđima ti je, kao da te neko gazi non-stop - rekla je Šparavalo, a Stanić je potvrdio:

- Gazi me, e to je to Majo.

Foto: Printscreen/TikTok

 

Anđela je zatim videla da će Uroš čuti neki glas, a kada je otkrila da je u pitanju glas ptice, Marinkovićeva se odmah ubacila:

- Da nije zloslutnica Bog te mazo? - pitala je ona, a Šparavalo je rekla:

- Pa, nije baš dobar glas.

Njene prognoze su preplašile Uroša.

- Joj majko! Pipni mi srce Majo, ja se ne sprdam, meni nije dobro - kazao je on, a nakon što mu je Anđela rekla da mu vidi neki put, Marinkovićeva je objasnila:

- Iz lošeg ideš u dobro. Imao si loše situacije, prijatelje, vamo-tamo. Sada ideš ka dobrom. Evo, ja sam tvoje dobro - rekla je Marinkovićeva samouvereno, a on ju je začuđeno pogledao:

- Ti moje dobro?

Ovaj snimak je vrlo brzo postao viralan, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija